Ano, teploty v idle se dost sníží. Ale k čemu to je, když při zátěži ten NB funguje ještě hůř než před tím - je v podstatě nepoužitelný. S tím plechem a přepastováním to zkusím pokud mi nevyjde vrácení peněz.
Není to s tou pastou tak, že by se měla přebytečná pasta vymáčknout? Mezi procesorem a chladičem by měla být co možná nejmenší mezera.. Tak aspoň to mám na svým starým stolním pc. V tomhle jsme se ještě nehrabal .
Mrtve amilo xa 1526, mate nekdo podobne zkusenosti?
-
- občas něco napíše
rovnaký probléééém... mam Xi2428. Po roku a pol mi prdol. Vobec nenabehne LCD a tak dalej. No prisiel my po mesiaci zo servisu a fungoval asi 20 minut...
Naposledy upravil(a) DeLa_peco dne 31 kvě 2009 09:08, celkem upraveno 1 x.
Pri XI 2428 to nieje casta zavada su to dobre notebooky a nemali taketo problemy ako 1556 hold kazda znacka ma svoje "specialne" vyrobky ktore sa nevydarili jak Toshiba, Fujitsu, HP alebo MSI .
Ono ani tie dosky neodidu vsetkym, proste su zariadenia ktore sa kazia viacej a su take ktore len ojedinele a na fora pisu len ludia co maju problem a nikdo sem nepride napisat mam to rok a je to super lebo nema dovod nato, hold tych 1556 sa pokazilo viacej ale stale je mnoho userov co stym pocas dvoch rokov nemali ziaden problem .
Ono ani tie dosky neodidu vsetkym, proste su zariadenia ktore sa kazia viacej a su take ktore len ojedinele a na fora pisu len ludia co maju problem a nikdo sem nepride napisat mam to rok a je to super lebo nema dovod nato, hold tych 1556 sa pokazilo viacej ale stale je mnoho userov co stym pocas dvoch rokov nemali ziaden problem .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“