Příspěvekod _Mato_ » 15 srp 2009 11:45
Dobry den,
zaciatkom Juna 2009 som si zakupil notebook HP EliteBook 6930p. Asi po mesiaci som si vsimol, ze mi prestava fungovat klavesa X. O niekolko dni prestala uplne reagovat (pisat) pri stlaceni. Obcas sa stane, ze, pri pisani nejakeho textu mi nahle zacne vypisovat pismeno x, napriek tomu, ze klavesa nie je zatlacena, ked ju stlacim, vypisovanie x prestane, no pri dalsom zatlaceni klavesy x opat nereaguje (nevypise ziadny znak). Taktiez sa mi obcas pri spusteni notebooku stane, ze pri uvode zacne piskat (asi zakl.doska), akoby bola zatlacena nejaka klavesa - start vsak prebehne v poriadku, a OS (WinXP Pro SP3) nabehne. Skusil som nabootovat live-cd linuxu, no klavesa x nefungovala ani tam. Po pripojeni externej klavesnice cez usb funguju vsetky klavesy na 100%, takze predpokladam chybu na klavesnici notebooku.
Ake mate skusenosti s reklamaciami notebookov HP? Je lepsie ho odniest/poslat osobne do servisu, alebo to riesit cez predajcu? Ako dlho trva oprava? 30 dni alebo to zvladaju aj skor?
Dakujem za odpovede...
HP EliteBook 6930p (T9400, 4GB RAM, GMA 4500MHD, X25-M + WD5000BEVT/AD-7561S) + HP LP2475w + HP PhotoSmart C6380