Tmavý display MSI GX710PX
Tmavý display MSI GX710PX
Zdravím,
Mám jeden rok starý NB MSI GX710PX. Včera večer som normálne vypol NB , zavrel viko. Keď som ho na druhý deň zapol tak nešiel display(systém sa spustil) neskôr som si všimol že display v podstate ide ale je tak tmavý že aj pri navačšom úsilí vidieť iba obrysy. Prosím o radu skúšal som už všetko(až na servis). PS: externý monitor funguje.
Mám jeden rok starý NB MSI GX710PX. Včera večer som normálne vypol NB , zavrel viko. Keď som ho na druhý deň zapol tak nešiel display(systém sa spustil) neskôr som si všimol že display v podstate ide ale je tak tmavý že aj pri navačšom úsilí vidieť iba obrysy. Prosím o radu skúšal som už všetko(až na servis). PS: externý monitor funguje.
Hlavne to nerikat.. Oni to tam ani nepoznaji... Ale obdivuju, ze se do ty opravy pustil.. Takovehle blbiny, kdyz je to v zaruce. Holt s mesicem v servisu musis pocitat a kdyz chces mit jistotu, priplatis si NBD - podle tohoto a jestli ti to po tom zakroku neuznaji, si rikam, jestli by to nebylo i levnejsi reseni, ten NBD servis.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
...ne vzdy je v podobne situaci (obraz bez podsviceni) na vine invertor. uz jsem mel v ruce nekolik booku s vadnou CCFL vybojkou, kdy si puvodni majitel automaticky myslel ze je vada v invertoru a ona to byla vybojka za 120,-CZK. ale zpatky k soucasnemu problemu:
1) co udela book pri odpojenem invertoru? (odpojeny privodni kabel do invertoru)
2) co udela book pri zapojeni puvodniho invertoru?
3) co udela book s puvodnim invertorem pri zapnuti? "problikne" byt na moment obraz a nebo je hned od zacatku tmavy? jestli problikne, je to s nejvetsi pravdepodobnosti invertor. pokud neproblikne, spis bych to videl na CCFL vybojku.
1) co udela book pri odpojenem invertoru? (odpojeny privodni kabel do invertoru)
2) co udela book pri zapojeni puvodniho invertoru?
3) co udela book s puvodnim invertorem pri zapnuti? "problikne" byt na moment obraz a nebo je hned od zacatku tmavy? jestli problikne, je to s nejvetsi pravdepodobnosti invertor. pokud neproblikne, spis bych to videl na CCFL vybojku.