notebook do 30 000 Kc
notebook do 30 000 Kc
zdravim, potreboval bych poradit s vyberem notebooku v dane cenove relaci. Notebook budu pouzivat pro prenaseni po byte, do skoly, na beznou praci jako internet, stahovani, filmy... hry moc nehraju, ale chtel bych si treba zahrat Diablo 3 az vyjde... proste nejakej rozumnej kompromis... chtel bych rozmer 14-15,6 palce.. A taky bych chtel aby mel notebook urcitel styl a byl pritazlivej i vizualne... Vzhledove se mi libi serie pavilion od HP a nebo napriklad Asus N50VN.. Oba tyto notebooky jste ale docela zkritizovali v nedavnym vlaknu... dale jsem jeste premyslel nad sony vaio... Chci si rozhodne nechat poradit, protoze do sveta pocitacu moc nevidim... proste chci aby to bylo spolehlivy, dobre to vypadalo a bylo to do 30 000 vcetne DPH. Budu moc rad za jakykoliv navrhy...
Re: notebook do 30 000 Kc
Cromoly píše:to bylo spolehlivy, dobre to vypadalo
Ak sa ti paci industrialna jednoduchost tak sa nieco najde. Ak mas rad leskle odrazky tak bude problem... Si ochotny ist do biznis triedy?
Btw, ako mozes chciet notas na nieco co este nevyslo? Ani svaty Dindi nevie, ake budu realne poziadavky na Diablo 3, takze kupovat na tu hru notas je ruska ruleta.
C
To byl jenom takovej priklad, ale jinak na hry vazne moc nejsem... spis starsi hraju jako DOTA od warcraftu a podobne... ted jsem se dival na stranky mironetu a sepsal jsem si predbezne jaky by me zajimaly a libily se mi:
ASUS N50VN
ASUS N80VN
DELL Inspiron 1545 P8400 ale ten je uz myslim za 35K, to by byl asi problem
DELL Studio 1537 P8400
HP Pavilion dv5-1290
Sony Vaio CS21Z
Toshiba Qosmio F50-125
U tech Asusu se bojim kvality a u toho Dellu bych se asi nevesel cenove pokud bych ho nenasel nekde do 30-ti tisic... Jo a taky bych chtel aby to uz melo operacni system aby nebyly dalsi naklady...
ASUS N50VN
ASUS N80VN
DELL Inspiron 1545 P8400 ale ten je uz myslim za 35K, to by byl asi problem
DELL Studio 1537 P8400
HP Pavilion dv5-1290
Sony Vaio CS21Z
Toshiba Qosmio F50-125
U tech Asusu se bojim kvality a u toho Dellu bych se asi nevesel cenove pokud bych ho nenasel nekde do 30-ti tisic... Jo a taky bych chtel aby to uz melo operacni system aby nebyly dalsi naklady...
-
- Moderátor
Tohle se tu řeší každou chvíli, pokud chceš spolehlivost, tak tu ti nabídne business segmet, ale tam se preferuje střídmější vzhled a nějak tuším, že to zrovna není ten typ desinu, který hledáš. Nejkvalitněkším multimediálem je asi Dell XPS 1530, ale ten se běžně prodává jen s GF8600 GT, která trpí přehříváním a žravostí baterie, takže by sis ho muset nakonfigurovat u dellu, ale kvalitou strčí všechny tebou nabízené do kapsi. Nicméně je stejně stále níže než business modely TP, Latitude a Elitebook, co se týče kvality zpracování...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
polo píše:Co tak tecru S10 alebo ThinkPad R500 (pripadne tecra M10/ThinkPad R400)
A preco ? precitaj si vlakna co sa tu uz riesili odpoved zarucene najdes.
Moc dekuju za ochotu nejaky nabidky, ale ani jeden z uvedenych notebooku se mi nelibi po strance vzhledu...
ma nekdo vylozeny vyhrady k tem co jsem psal vyse, popripade jak by vypadal vas zebricek techto notebooku?
sirius1983 píše:Tohle se tu řeší každou chvíli, pokud chceš spolehlivost, tak tu ti nabídne business segmet, ale tam se preferuje střídmější vzhled a nějak tuším, že to zrovna není ten typ desinu, který hledáš. Nejkvalitněkším multimediálem je asi Dell XPS 1530, ale ten se běžně prodává jen s GF8600 GT, která trpí přehříváním a žravostí baterie, takže by sis ho muset nakonfigurovat u dellu, ale kvalitou strčí všechny tebou nabízené do kapsi. Nicméně je stejně stále níže než business modely TP, Latitude a Elitebook, co se týče kvality zpracování...
hm:( ale tim bych byl uz stejne pres limit bohuzel... jsem student a tohle je muj maximalni rozpocet...
:idea: Dodržuj základní pravidla fora a nepiš 2 příspěvky pod sebe, ale edituj původní příspěvek! Děkuji. Sirius 1983
-
- Moderátor
-
- Moderátor
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“