NEW Aspire 6920G-(45nmPenryn,NV9500GS 512MB,GEMSTONE BLUE)
když už jsme u té inteligence,nevím na co narážíš,protože s tou grafikou při rozumném rozlišení a alespoň středních detailech nemůžeš mít víc než nějakých 5-7 FPS a to samo o sobě je sekání,takže nevím co řešíš...bavili jsme se o normálním hraní kde při hře s 60-80 FPS ti hra spadne na 25 FPS a to už je znatelný rozdíl
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
-
- píše často
u "nás" ne,ale to to vedlejší,já ti neberu to že ti HW neseká,ani to,že máš notes na práci a ne na hraní.Je tady ale mnoho uživatelů kteří si nemohou dovolit provozovat notebook i desktop,notes pak více či méně používají i na hraní,a,když si koupíš multimediál s přívlaskem "G",tak právem očekáváš,že i když funící,tak notebook nějaké ty hry zvládne.Nic víc,nic méně
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
-
- píše často
Gogo: ani jsem nevěděl co znamená G , když jsem NB kupoval, ale hry jsem samozřejmě vyzkoušel a jak jsem psal, hrál jsem vše nové, mimo GTA4, to jsem hrál na stolním a byla to fuška. Někdy bylo takové rozlišení a někdy jiné, ale snažil jsem se vše nastavovat na 1366x768 a jelo to a hlavně se mi nic nekousalo.
Gogíku, beru tě, že rozumíš NB a nějak nechci snižovat tvě vědění o NB. Nemyslej jsem nic zle.
Gogíku, beru tě, že rozumíš NB a nějak nechci snižovat tvě vědění o NB. Nemyslej jsem nic zle.
HP Notebook
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl
-
- píše často
-
- píše často
Dolnma píše:Ja ten problem mam taky, ale uz me to nebavilo se s tim sr..., tak sem to prostě poslal do servisu jako "přehřívání grafické karty" a čekám na výsledek...
paráda,nemůžu se dočkat
EDIT:kdyžtak prosím napiš nebo mi pošli přes SZ kompletní vyjádření aceru k té vadě díky moc.
ACER Aspire 6920G-582G32MN Gemstone Blue,Intel Core 2 Duo T5800,NVIDIA GeForce 9500M GS s až 1280 MB v TurboCache,320 GB, 5400 RPM, WINDOWS 7 beta
-
- píše často
Gogo: víš dlouho jsem tu nebyl, tak jsem toto téma zanedbal, ale já jsem opravdu spokojený uživatel Aceru. Mám druhý NB od Aceru a oba šlapou jak hodinky, ale to bude tím, že mám všude nejnovější software a firmware.
Musím zaklepat, ale ten NB co mám v podpisu, mě opravdu naholičkách nenechal a to je zapnutý 14 hodin denně a někdy jede třeba i 6 dnů v kuse a nepotřebuje restart, nebo ty ostatní blbůstky. Jen jsem měnil HDD, to je vše a to za větší kapacitu a hlavně pro 7200rpm. 5400rpm poznám a to mi nesedí. Hodně kopíruji a dělám z většími soubory a 5400rpm, byl docela opruz než jsem se dočkal konce kopírování.
To je vše co jsem z NB dělal. Bezchybný chod mého NB je prostě tím, že jsem prostě šikula a vím co dělám.
Musím zaklepat, ale ten NB co mám v podpisu, mě opravdu naholičkách nenechal a to je zapnutý 14 hodin denně a někdy jede třeba i 6 dnů v kuse a nepotřebuje restart, nebo ty ostatní blbůstky. Jen jsem měnil HDD, to je vše a to za větší kapacitu a hlavně pro 7200rpm. 5400rpm poznám a to mi nesedí. Hodně kopíruji a dělám z většími soubory a 5400rpm, byl docela opruz než jsem se dočkal konce kopírování.
To je vše co jsem z NB dělal. Bezchybný chod mého NB je prostě tím, že jsem prostě šikula a vím co dělám.
HP Notebook
Mád dotaz,podařilo se někomu propojit tenhle noťas s TV?Popř. mohli by jste napsat,co je k tomu potřeba atd?Nějak jsem ani nenašel nějakej výstup na to S-video nebo jak se to jmenuje..díky za rady.
ACER Aspire 6920G-582G32MN Gemstone Blue,Intel Core 2 Duo T5800,NVIDIA GeForce 9500M GS s až 1280 MB v TurboCache,320 GB, 5400 RPM, WINDOWS 7 beta