CeCo píše:Blbost. MVA je spomedzi "premiovych" technologii ta najslabsia.
MVA od AUO je prakticky to iste co PVA od Samsung/Sony a A-MVA je prakticky to iste co S-PVA. to iste riesenie akurat ponukane inym vyrobcom pod inym menom. ale moc neverim, ze by ten panel na XT bol A-MVA, tam bude skor starsie MVA ked to nie je TN.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Ghost píše:symbian: W700 ma len a jedine TN. IPS ani nahodou. jediny sucasny thinkpad s IPS je X200t.
alfah4ns: vacsina tabletov ma PVA, IPS alebo FFS lcd. aspon teda tie drahsie. u tych lowcostovych je pravdepodobne TN. Lenovo dava do X200t IPS (LED) alebo FFS (CCFL), u HP 2730p Ceco pisal, ze tam mal PVA, Fujitsu dava tiez myslim FFS. Co konkretne dava do XT Dell neviem ale predpokadam, ze tiez nieco z tych troch co som vyssie pisal.
podle recenze na pctuning.cz je u ThinkPadu W700 pouzit IPS panel...
mate nekdo X200t? pripadne kde jste ho koupili..predpokladam, ze do CR se dovazi jen jedna verzes tim Multi Touch displejem..
To co mam na HP 2730p je slusny panel ale proti monitorom co sa mi povaluje doma na stole a su to nie zrovna najkvalitnejsie kusky to nema konkretne HP LP2475w a ASUS PW201 (Prvy je S-IPS a druhi MVA) a ani na jeden displej ten na notase nema.
Ale ked porovnam ThinkPad R400 a Elitebook 2730p tak je jasne ktory vyhraje.
W700ds s S-PVA, plastove telo, sestclankova 84Wh bateria, quadro FX nie je zamerane na vykon v 3D... odporucam citat recenzie notebookov radsej niekde inde.
z komentarov k clanku
...Dál se 17' 1920x1200 S-PVA vyrábí asi jen pro tento notebook, takže malá série = vysoká cena ...
Taketo displaje sa beze vyrabaju, mal som taky isty na notebooku dell.
CeCo píše:Totalna blbost. Je to 8bitovy TN panel; HP ho marketuje ako Dreamcolor.
nie je. ten HP je RGB LED, lenovo tam dava 2CCFL WUXGA.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
No vida, o novem XPS jsem nevedel. Ale myslel jsem, ze CeCo nekde psal, ze ma dreamcolor v 8530w. Kazdopadne je tech notasu zatim malo. Ani se pri te cene nedivim. U Dellu za nej clovek priplaci 7000Kc a 15 000Kc za edge to edge..