NEW Aspire 6920G-(45nmPenryn,NV9500GS 512MB,GEMSTONE BLUE)
Nejvíc mě štve to zesilování/zeslabování.Dotykovej panel normál funguje i mute/unmute jen prostě když to chci zeslabit nebo zesílit nic to nedělá-sice se hýbou ty modrý čárky ale nic se nezeslabuje.není nějakej program na zesilování nebo něco kde by to prostě šlo?Už jsem zoufalej
ACER Aspire 6920G-582G32MN Gemstone Blue,Intel Core 2 Duo T5800,NVIDIA GeForce 9500M GS s až 1280 MB v TurboCache,320 GB, 5400 RPM, WINDOWS 7 beta
-
- píše často
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Acer Servis
No lidi, tak sem posilal muj 6920g do servisu. Uvedl jsem 2 problemy. 1) Byl problem s baterkou, ktera uz po 5 minutach se vybila...odpověď= Dostal jsem akční nabídku 2200 Kč na novou baterku. 2) Jak zde již bylo nekolik temat zalozenych o zmensujicim se FPS pri hrani her. Uvedl jsem "přehřívání grafické karty" a popis "Zhruba po 5 minutách grafického výkonu se začne sekat obraz a seká se zhruba 5 minut a pak opět normálně... a pak opět dokola." odpověď= Technik ze servisu chybu nenašel a za posílání do speciálního servisu a za prozkoumání si účtují 600 Kč. (Chyba se nejspíše neprokázala)
No, ale proč sem píšu... Notebook ještě doma nemám, ale když tu tolik lidí píše stejný problém a někomu se to podařilo reklamovat, tak jestli někdo neví jak na ně... Nebo mám uvést "Špatná voltage CPU" a poslat jim to tam znova? Za odpovědi děkuju D.
No, ale proč sem píšu... Notebook ještě doma nemám, ale když tu tolik lidí píše stejný problém a někomu se to podařilo reklamovat, tak jestli někdo neví jak na ně... Nebo mám uvést "Špatná voltage CPU" a poslat jim to tam znova? Za odpovědi děkuju D.
-
- píše často