Acer Aspire 4810T (Timeline)
Tahle rada Timeline me fakt zaujala, kez by byla i mene poruchova nez bezne Acery... skoda taky toho lehce poskrabatelneho vika... u 17" notebooku ktery se moc neprenasi to tak nezamrzi, ale kdyz to prenasite X-krat za den tak to nepotesi.
Doufam, ze i jini vyrobci nabidnou takove tenke notesy na CULV platforme, uz na ne cekam od uvedeni teto platformy
Doufam, ze i jini vyrobci nabidnou takove tenke notesy na CULV platforme, uz na ne cekam od uvedeni teto platformy
jj, zrovna jsem cetl tvuj prispevek na zive
hodim tu taky link na prvni recenzi 3810T, kdyby to nekoho zajimalo. Ten notas za povsimnuti urcite stoji.
http://www.extranotebook.cz/acer-aspire ... page=0%2C0
hodim tu taky link na prvni recenzi 3810T, kdyby to nekoho zajimalo. Ten notas za povsimnuti urcite stoji.
http://www.extranotebook.cz/acer-aspire ... page=0%2C0
Jsem byl včera v Datartu a prohlížel si televize, notebooky apod. No, Acer s WCG maj na notebooky pěkný displaye docela, ale když jsem viděl Timeline 5810T - to byla hrůza ten display! Nejsem nějak náročnej poslední dobou, ale v porovnání s notebookama, co tam mají, nejhorší co tam bylo. Měli tam i 4810T, ale ta nebyla zaplá.
Jsem zvědavej, co na to řeknou po víkendu v testu na notebook.cz - má být test na 5810T.
Designově by se mi jinak ale líbila řada Timeline..
Jsem zvědavej, co na to řeknou po víkendu v testu na notebook.cz - má být test na 5810T.
Designově by se mi jinak ale líbila řada Timeline..
dnes jsem se byl podivat na acer timeline v datartu. vypada to opravdu dobre, akurat je videt, ze je to acer. klavesnice vyskakovala z kuze a jednotlive klavesy sli taky lehce loupat dolu. jinak to ale vyapada vyborne.
skousel jsem tam par blbinek. dal jsem treba nahravat video z weky ve fullhd co vytizilo ten solo procesor na 100 procent ale pritom jeste porad sli spoustet programy. na beznou praci fakt dostacujici.
nejvice mne prekvapilo jak sjou ty notebooky chytre reseny. rozlozeni klaves je vynikaji. stejne tak i Fn klavesy. Konecne nekoho napadlo dat Fn klavesy na ovladani hlasitosti na sipku dolu a horu a ne nekam nahoru do rohu klavesnice kde se hledaji 5 vterin.
taky audio vstup a vystup je na strane coz je supr.
asi to koupim. bojim se jen te povesti...acer acer...
skousel jsem tam par blbinek. dal jsem treba nahravat video z weky ve fullhd co vytizilo ten solo procesor na 100 procent ale pritom jeste porad sli spoustet programy. na beznou praci fakt dostacujici.
nejvice mne prekvapilo jak sjou ty notebooky chytre reseny. rozlozeni klaves je vynikaji. stejne tak i Fn klavesy. Konecne nekoho napadlo dat Fn klavesy na ovladani hlasitosti na sipku dolu a horu a ne nekam nahoru do rohu klavesnice kde se hledaji 5 vterin.
taky audio vstup a vystup je na strane coz je supr.
asi to koupim. bojim se jen te povesti...acer acer...
Palinkas píše:asi to koupim. bojim se jen te povesti...acer acer...
Ahoj kluci. Kdyz se tady o tom vsichni tak bavite, tak pro Vas udelam mensi sluzbicku. Dnes az si najdu cas v praci napisu kratce me 2 tydenni zkusenosti z Acer Aspire 5810T, pouzivam ho cca 10 hodin denne a mel jsem dostatek casu prijit na vsechny "mouchy" ale i plusy.