Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Pokud trvas na te desetipalcove obrazovce a cene tak asus eee 1000he, jinak bych doporucil acer 751 stoji v eshopech okolo 10500,- a ma 11,6 palcovy displej s vyssim rozlisenim.
jj ten acer je dost solidni dneska jsem ho mel pujcenej, displej lesklej vysoky rozliseni a cerna pripomina cernou vic nez na nekterych jinych lesklych lcd, podsviceni se da do siroka regulovat, klavesnice vyborna oproti eee 1000h jen je trochu mekci a promackava se, ale pise se na ni mnohem lip nez eecku 1000h ten ntb je krasne tenkej, hezkej design akorat mel dosti pomalou odezvu oproti asusu je tam slabsi procak, kazdopadne to bylo tak podivne pomale ze se mi to nezda neco tam nebylo v poradku ale nemoh jsem to vic zkoumat (moh bejt zavirovanej...), uvidime co budou psat v recenzi
na mujeee foru psali, že při normálním používání se dostanou tak na 5hodin.
těch 10 hodin je s vypnutou wifi, bluetooth, kamerou a maximálně ztlumeným jasem - a asi i bez jakéhokoliv doteku na ntb.
ja se s EEE 1000H dostanu normalne pres 6 sise wifi off ale display normalne
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220