KDE KOUPIT VETRACEK
KDE KOUPIT VETRACEK
Ahoj,
mam typicky problem s vrcicim vetrackem od prvniho tydne pouzivani notebooku. Dnes mi vsak dosla trpelivost s kazdotydennim promazavanim vetraku a sel jsem se zeptat do obchodu na vetracek ale bylo mi vsude receno ze se musim obratit na vyrobce NTB:-( Nevite nahodou nekdo kde by se nechal vetracek MSi objdnat?? Diky
mam typicky problem s vrcicim vetrackem od prvniho tydne pouzivani notebooku. Dnes mi vsak dosla trpelivost s kazdotydennim promazavanim vetraku a sel jsem se zeptat do obchodu na vetracek ale bylo mi vsude receno ze se musim obratit na vyrobce NTB:-( Nevite nahodou nekdo kde by se nechal vetracek MSi objdnat?? Diky
KDE KOUPIT VETRACEK
Tak ten větráček prostě vymontuj a zkus zajít do krámu kde mají i servis pro NB. Tam ti určitě objednají nový.
Moje vznášedlo je plné úhořů.
SGN
SGN
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
tak na to se muzete rovnou vykaslat nikde koupit nejde musi se nechat dovest odnekud ze skladu z svedska nebo odkud uz jsem psal na pentu atd.. a nikde nic
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
V3nc@ píše:a jaky jsou ty novy?
..co jsem tak cetl, tak stejny jako ty originalni - tedy na h...o. ja bych na to sel jinak (pokud bych mel tenhle notebook - coz by se ale nikdy nestalo , pokud by uz nebyl v zaruce a pokud bych byl alespon trochu sikovnej) - podle jmenovitych parametru na stitku ventilatoru bych si na ebayi sehnal jiny (idealne z booku a la Dell ci HP, cena do 10,-USD i s dopravou), upravil ho a instaloval misto puvodniho..
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
koukam dalsi macgyver super tak jdi neco vymyslet a nespamuj tu!
V3nc@ staci hleda GX620 ma tento problem jiz vyreseny takze stare GX600 jsou na tom hure to nemeni nic na to ze servis to do 14 dnu opravi a problem se jiz nevraci takze jak rikam pokud o tom vite kulove piste si prosim treba milostne dopisy pres PM
V3nc@ staci hleda GX620 ma tento problem jiz vyreseny takze stare GX600 jsou na tom hure to nemeni nic na to ze servis to do 14 dnu opravi a problem se jiz nevraci takze jak rikam pokud o tom vite kulove piste si prosim treba milostne dopisy pres PM
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Vsichni vedi prd, ale mame tu tebe Co ja tak ctu, tak i 620ky maji na pytel vetracky. Resil bych to ale pres servis. I kdyz mnohym lidem se to do mesice po servisovani podelalo znovu. Holt to chce prekousnout a priste priplatit NBD, jestli to MSI nekdy bude nabizet...
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Teda to jste fakt nekteří pomohli svými příspěvky vyřešit tento problém.
Hlavně Michal27, kterej sice nemá rád MSI, ale má tu snad nejvíc příspěvků...
Můj příspěvěk: Mám MSI už téměř 2 roky (na hry) a stále funguje bez jakýchkoliv problémů, i větrák funguje jak má, nefučí, nevrže...myslím že je to tím, že ho pravidelně čistím.
A k tomu kde ho sehnat...posílám ti na PM odkaz.
Hlavně Michal27, kterej sice nemá rád MSI, ale má tu snad nejvíc příspěvků...
Můj příspěvěk: Mám MSI už téměř 2 roky (na hry) a stále funguje bez jakýchkoliv problémů, i větrák funguje jak má, nefučí, nevrže...myslím že je to tím, že ho pravidelně čistím.
A k tomu kde ho sehnat...posílám ti na PM odkaz.
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT