Ahoj, musel jsem přeinstalovat okna, ale nastal mi problém.
Všechno jsem nainstaloval a snad i všechno co má na stránkách dell, ale wifi mi pořád nejde.
Jak mi nejede, dá se říct, že vůbec.
Nikde nemám "program na vyhledávání sítí" ani kde mám vypsané sítě tak tam není napsaný.
Je tam jenom bluetooth a LAN (které jede v pohodě).
Možná jsem jenom něco přehlídl a nenainstaloval, ale řekl bych, že jsem nainstaloval opravdu všechno urgentní a doporučujeme.
a když už jsem v tom tak mi ještě nefungují tlačítka když držím FN tak ty modrá čísla jinak všechno ostnaní jo.
Díky moc za pomoc.
Latitude D620 a wifi
Re: Latitude D620 a wifi
Možná otázka na začátek, svítí Ti ta zelena LED dioda Wifi vpravo nad klavesnici? Kdyby ne, tak to nejsou uz spravne ovladace. Pokud ano, tak tuhle spravu siti by mela mit na starosti utilita PROset wireless. Staci jen pak pravou mysi ji povolit dole v tray a jedes....
DELL: C400; D400; D410; D620; XPS1210; E6400; Vostro V130
u D630 se v quicksetu -> radio control options-> advanced (snad to bude u d620 stejne, kdyz je to temer identicky book) nastavuje, jestli ma ten vypinac zapinat BT, BT+wifi nebo jen wifi, nebude to tim?
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
vyřešeno.
Děkuji moc uživateli mike76.
Stáhl jsem na stránkách dell.cz soubor PROset wireless (zajímavé, ale je, že mi tenhle soubor nenabízejí když si zadám svůj kod nb a jak tam jsou všechny ty věci ke stáhnutí...) a nainstaloval.
A wifi jede uplne v pohodě.
Ještě jednou děkuji moc
Kdyžtak ještě jsem se chtěl zeptat, jak už jsem se ptal na začátku"a když už jsem v tom tak mi ještě nefungují tlačítka když držím FN tak ty modrá čísla jinak všechno ostnaní jo."
Jestli nevíte co stáhnout.
Děkuji moc uživateli mike76.
Stáhl jsem na stránkách dell.cz soubor PROset wireless (zajímavé, ale je, že mi tenhle soubor nenabízejí když si zadám svůj kod nb a jak tam jsou všechny ty věci ke stáhnutí...) a nainstaloval.
A wifi jede uplne v pohodě.
Ještě jednou děkuji moc
Kdyžtak ještě jsem se chtěl zeptat, jak už jsem se ptal na začátku"a když už jsem v tom tak mi ještě nefungují tlačítka když držím FN tak ty modrá čísla jinak všechno ostnaní jo."
Jestli nevíte co stáhnout.