Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Jiří Málek píše:Tak proč jsi mu radil třeba linux, když v úvodu napsal, že to chce na hry?
no aj na linuxe sa da zahrat. ked si vezmes moznosti, napr. cedega, crossover, alebo aj take wine dnes dokaze spustit kadeco. nieje to sice klikacka ako vo windows, ale ide to.
Jiří Málek píše:Tak proč jsi mu radil třeba linux, když v úvodu napsal, že to chce na hry?
no aj na linuxe sa da zahrat. ked si vezmes moznosti, napr. cedega, crossover, alebo aj take wine dnes dokaze spustit kadeco. nieje to sice klikacka ako vo windows, ale ide to.
Tak ale ty věty nevytrhávej z kontextu.. Koukni se, na co jsem reagoval a pročti si to celé.
ASUS G50V • Intel® Core™ 2 Duo CPU P8600 @ 2.40 GHz • 2x 2048MB DDR2 800MHz • NVIDIA GeForce 9700M GT DDR3 512MB • Intel 520 180GB SSD • Seagate Momentus 500GB 7200 RpM • 15.6" WSXGA+ 1680x1050 px • Windows 8 Pro x64
Ja som spokojeny z roznych veci a nespokojni este z viac
Ale myslim , ze tazatel sa ani najmenej nevyzna v pocitacoch preto by som navrhol nech si nieco nastuduje tu na servri notebook.cz a hlavne na fore(Ked uz chce investovat tolko penazi nech je z toho aspon trosku spokojny)