ASUS EEE 1000H - HRY
ASUS EEE 1000H - HRY
Ahoj,
předem se omlouvám pokud zakládám téma co tady už je, ale hledal jsem a nenašel, tak mě kdyžtak nasměrujte.
Nedávno jsem si pořidil Asuse EEE 1000H, vím že tento netbook rozhodně NENÍ na hry a ani jsem si ho za tímto účelem nekupoval.
Ale nedá mi to, hlavně ze zvědavosti nebo kdyby připadně byla někdy delší chvíle ve škole, by mě zajímolo jaké hry jste na tom rozjeli a byli HRATELNÉ.
Jde mi o to aby jste napsali tituly, které jse opravdu sami odzkoušeli. Na googlu jsem již něco našel, ale zajímají mě vaše valstní zkušenosti. Chtěl bych sestavit seznam, který by byl založen právě na zkušenostech, myslím že by ho mohlo ocenit více lidí než jen já.
Všem co přispějí, předem děkuji.
předem se omlouvám pokud zakládám téma co tady už je, ale hledal jsem a nenašel, tak mě kdyžtak nasměrujte.
Nedávno jsem si pořidil Asuse EEE 1000H, vím že tento netbook rozhodně NENÍ na hry a ani jsem si ho za tímto účelem nekupoval.
Ale nedá mi to, hlavně ze zvědavosti nebo kdyby připadně byla někdy delší chvíle ve škole, by mě zajímolo jaké hry jste na tom rozjeli a byli HRATELNÉ.
Jde mi o to aby jste napsali tituly, které jse opravdu sami odzkoušeli. Na googlu jsem již něco našel, ale zajímají mě vaše valstní zkušenosti. Chtěl bych sestavit seznam, který by byl založen právě na zkušenostech, myslím že by ho mohlo ocenit více lidí než jen já.
Všem co přispějí, předem děkuji.
z toho co jsem hral urcite pojedou starsi strategie, jako AoE, Heroes3, pak worms, quake 3 arena, mozna mafia (kamos to hraval na duronu 600MHz), nejake starsi heroes, warcraft...
nebo muzes ve skole dycky zavzpominat na "stare dobre casy"
www.starehry.cz
nebo muzes ve skole dycky zavzpominat na "stare dobre casy"
www.starehry.cz
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- píše často
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
-
- občas něco napíše
-
- píše často
-
- píše často
no, tak je fakt, ze na mem HP 550, kde je grafika Intel X3100 to jede na plne detaily v nativnim rozliseni, taxem myslel ze na tomhle by to fungovat mohlo taky, kdyz nekdo uz psal ze na chipsetu 950 to jelo bez problemu..
Apple Macbook Pro 13"
Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside
Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside
Práve hrám hru Gruntz na Asuse EEE 1000H. Logická hra, veľmi dobe urobená. Vyšla v časopise Gamestar č 15 ani neviem v ktorom roku Treba mať pri hraní CD v mechanike - urobil som si iso image a pomocou daemon tools sa tvárim že mám na netbooku cd/dvd mechaniku
Hrám pri rozlíšení 800x600. 1024x768 ide, ale nechce sa mi prepínať rozlíšenie na komprimovaný môd.
Hrám pri rozlíšení 800x600. 1024x768 ide, ale nechce sa mi prepínať rozlíšenie na komprimovaný môd.
Acer Aspire 5738ZG/Intel T4400/ATI HD4650 | Win7 HP/Ubuntu 9.10