http://www.gigashops.cz/toshiba-satellite-p300-1ce/
gigashops, ptám se jestli někdo má zkušenosti... s tímhle shopem
PS kdyby to patřilo někam jinam tenhle topic tak to klidně přesuňte
díki za vaše ohlasy a názory :¤))))
můžu věřit tady tomhle obchodu ?
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
můžu věřit tady tomhle obchodu ?
I LOVE 'HOUSE
už to tady bylo hodněkrát. Používej hledat.
některé notebooky jsou předražené, některé docela levné. Problém většinou je, že nemají českou klávesnici a záruku lze uplatnit jen u nich, protože se jedná o dovoz.
Osobně bych do toho nešel.
UPS : pardon, moje chyba, spletl jsem si to s Gigacomputer beru zpět.
některé notebooky jsou předražené, některé docela levné. Problém většinou je, že nemají českou klávesnici a záruku lze uplatnit jen u nich, protože se jedná o dovoz.
Osobně bych do toho nešel.
UPS : pardon, moje chyba, spletl jsem si to s Gigacomputer beru zpět.
Naposledy upravil(a) Merlin_CZ dne 29 kvě 2009 15:12, celkem upraveno 1 x.
Asus G51JX: core i7 1,6GHz, 8GB RAM, Nvidia GTS360, 64GB SSD + 1TB HDD, Win7 x64 ultimate CZ
Podle obchodnich podminek prodavaji nove zbozi, neni tam ta znama veta "Vsechno zbozi je pouzite, pokud neni uvedeno jinak"
Ale urcite se budou zuby nehty budou branit vraceni 14 dni po zakoupeni pri osobnim vyzvednutim.
Ale urcite se budou zuby nehty budou branit vraceni 14 dni po zakoupeni pri osobnim vyzvednutim.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
To zalezi na tobe, tady s nim asi nikdo zkusenost nema. Kdyz tam nakoupis a oni te poslou do hazlu pri reklamaci, tak to sem napis a mi budeme vedet, ze tam nenakupovat
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“