Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Zvladne, ale take rikam, ze pomaleji. Jak jsem psal vyse. Profi workstation bude nekolinasobne rychlejsi na opravdovou praci. Na hrani uz ne. Jen me stve ten tvuj pristup - nahodim testik karet, ktere jsou vykonostne podobne (vis prece z jakeho jadra vychazi FX770) a ty hned meles svou, ze je vse k prdu. Neni....
Jak jsem psal vyse. Pokud se bude vic hrat, tak Esus, pokud se bude vic pracovat, tak workstation. Tim koncim OT, jelikoz uz je prebroukopytlikovano...
freebird píše:GTA IV jsem si tam dal jen na zkoušku - na úplné minimum (rozlišení,AA,detaily,vzdálenost) se to stále sekalo. Tak šlo GTA IV zas do háje a nahradila ho klasika GTA SA
Chceš říct že si vyhodil originálku?
To ne - přítelkyně mladší bratr má desktopa - ten GTA IV uživí. Já si ho od něj zas vezmu za pár let až budu na něj mít stroj.
No na fotky a video nevim, v cem je lepsi ten herni, jinak souhlasim Fotky se trebas budou lip upravovat na poradnem displeji. A nej displeje se vzdy davaji do workstationu.
Jedine, k cemu je vhodne ten Asus koupit, jsou hry.... Jinak je to docela k prdu.
Naposledy upravil(a) Michal27 dne 29 kvě 2009 16:10, celkem upraveno 1 x.
No pokud člověka živí práce s ad photoshop atp tak to chce kvalitní disp. ale pokud je to jen okrajová záležitost (foto z dovolené atp), tak je to zbytečné...
Naposledy upravil(a) Tziky dne 29 kvě 2009 16:12, celkem upraveno 1 x.
Tziky: No zrovna ve workstation sfere bych ho radil kvuli displeji na posledni misto a uprednostnil bych jak HP tak Dell, kteri nabizeji RGB LED 8mi bitove panely.
freebird píše:GTA IV jsem si tam dal jen na zkoušku - na úplné minimum (rozlišení,AA,detaily,vzdálenost) se to stále sekalo. Tak šlo GTA IV zas do háje a nahradila ho klasika GTA SA
Chceš říct že si vyhodil originálku?
To ne - přítelkyně mladší bratr má desktopa - ten GTA IV uživí. Já si ho od něj zas vezmu za pár let až budu na něj mít stroj.
Jak koukám na Váš stroj, zajímalo by mně jak jste spokojen s WUXGA na 15 palcich. Ja o tom také přemýšlel a měl sem možnost si ho nakonfigurovat, nicméně na hry jsem zvolil WSXGA právě kvůli výkonu.
GTA IV v nativu asi nerozjedete
A kdo rozjede GTA4 v nativu Freebird: Ja bych mu ji roztrhal, protoze me cini nepricetnym.... Jenze to by pak ty diskuze k nicemu nevedly. Takhle uz aspon zadavel vi, ze v profi aplikacich se karta obraci.
Naposledy upravil(a) Michal27 dne 29 kvě 2009 16:20, celkem upraveno 1 x.
alfah4ns píše:freebird: dam pametovou kartu do vyvojky a nic.. kde je chyba?
A zhasnul sis?
Bangla píše:Jak koukám na Váš stroj, zajímalo by mně jak jste spokojen s WUXGA na 15 palcich. Ja o tom také přemýšlel a měl sem možnost si ho nakonfigurovat, nicméně na hry jsem zvolil WSXGA právě kvůli výkonu. GTA IV v nativu asi nerozjedete
V nativu vůbec a i na minimum se to sekalo jako kráva FX 770 nemá ovladače na hry i když teoretickej výkon tam je. Jinak WUXGA na 15 byl ze začátku trochu nezvyk (asi tak prvních 20 minut ) ale teď už nic jinýho nechci. Vidim naštěstí dobře a na práci v photoshopu, autocadu a inventoru je to paráda.
Naposledy upravil(a) freebird dne 29 kvě 2009 16:31, celkem upraveno 1 x.
souhlasím,byl by lepší Elitebook v nejvyšší konfiguraci,ale bavíme se taky o finančním limitu,a za tech 50 papírů je ten Asus asi nejlepší volbou...
i když tady je taky dobrá cena https://www.nove-notebooky.cz/notebooky/ ... c-vib-xpp/
Naposledy upravil(a) Gogo dne 29 kvě 2009 16:30, celkem upraveno 1 x.