Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Holt, telefonat ti nemam ako dokazat. Zato ty ako majitel MSI by si mohol pripustit, ze nie vsetko je ruzove a nerobit si iluzie nad "super hernou masinou".
Myslel som ze to bude novy zakaznik, ale ee - chcel len "opravit MSI", lebo servisu by to dlho trvalo.
Btw, nezabudaj ze v SR je iny servis nez v CR. To len pre info... alebo mas snad nejake zakulisne informacie?
Kdy uz vsichni pochopi, ze to je spise o tom, za jak dlouho je po poruse notebook opet pripraven k tvrde praci... Rozbit se muze cokoliv.. I kdyz MSI a jejich vetracky - to je etida sama pro sebe...
Holt, telefonat ti nemam ako dokazat. Zato ty ako majitel MSI by si mohol pripustit, ze nie vsetko je ruzove a nerobit si iluzie nad "super hernou masinou". Myslel som ze to bude novy zakaznik, ale ee - chcel len "opravit MSI", lebo servisu by to dlho trvalo.
Btw, nezabudaj ze v SR je iny servis nez v CR. To len pre info... alebo mas snad nejake zakulisne informacie?
C
Neznam podminky servisu msi na slovensku,nicmene treba ja nemam zatim zadny problem s booke,ani mechanicky ci jakykoliv jiny,to ho nosim a oteviram xkrat denne....
To Michal27:vetracky byla vada starych rad...