blaadr píše:Ahoj, vůbec se mi nepodařilo zprovoznit zvuk instaloval jsem ovladace, ktere jsou zde ke stazeni a nic nemuzete nekdo poradit ? Popřípadě dát odkaz na jine?
ani mne sa to nepodarilo a nemas aj ten problem že ked ti vyskoči okienko kdeje napr. ok alebo moznosti ano alebo nie že zapiska ntb???
Pánove...na instalaci zvuku a zároveň i mikorofonu je takovy návod nebo spíš figl.A musíte k tomu mít 3 potřebné drivery.Rád bych tady ten můj postup dál,ale asi bych ho nedal dohromady tak,aby ho někdo pochopil.Snad jen se mi můžete ozvat na ICQ a já vám to udělam na dalku pomoci programu Team_Viewer jako jsem už to dělal hodně lidem(neslibuju že vždy budu mit čas,ale rád vám pomůžu)
HP Compaq Presario CQ60-120ec+TP LINK WR542G Wi-Fi router.
aha, no tak jen sem se zeptal, stejně tam visty už nechci ani vidět, ale mam pořád problém s ovladačema ke zvuku, zkoušel už sem jich snad 10 a pořád nic
nezkoušej deset příteli, dej tam jeden co tam patří, předtím ale musíš ten původní odinstalovat a odebrat starý software přes správce zařízení, jinak to bude zlobit pořád. Když tak napiš přesný název notebooku, podíváme se po tom pravém...CQ60 je dalších cca 300 konfigurací