krejcca píše:to kultus: ten TV tuner jede super, bez problému, jen dodávanej soft AverTV má nějaký problémy, chyběj tam tlačítka a tak nějak celkově to blbne, ale s windows media centrem to je jede úplně parádně, naprostá spokojenost.
diky uz na 7ckach jedu jede to paradne ten AverTV ani nepouzivam Media center je pro bezne sledovani a nahravani supr az se mi nechce verit ze je z dilen Mrkwosoftu ze by si u mne trochu zlepsili reputaci...no uvidime zatim mam jen problem s instalaci zvukovky od realteku ale nak si poradim orig. ovladace pro vistu se odmitaji spustit a externi repraky jsou mi momentalne k nicemu...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
FloydPink píše:To je vlastností Win 7. Při neaktivitě vypínají různé součásti...
No tak to je podle mě trochu blbá vlastnost, nevim teda jestli to něco víc šetří, vzhledem k tomu, že mi pak svítí kontrolka. Ale je fakt, že v užívání to nijak nevadí, jen ten první systémovej zvuk po probuzení (zvuku) je se zpožděním, ale to celkem neva. A dělá tohle všem?
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
nemate nekdo problemy s velikosti fontu vsude jsou jine nez obvykle tohle forum je uplne prtave skoro se neda cist a zase v nekterych programech jsou popisky jinde nez tlacitka ke kterym patri...myslel jsem ze je to maxthnem2 ale dela to taky IE8 proste stranky jsou kolikrat rozhazene dost me to stve nechce se mi kazdou stranku zoomovat...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
Ahoj, snad to není moc mimo mísu, ale mám v notebooku nainstalovaný Win7 RC a pořád se mi objevuje hláška, že si to musím aktivovat. Myslel jsem si, že když se všude píše, že to má být někdy do příštího března zdarma, že to tak bude. Setkal se někdo s tímhle problémem? Potřeboval bych radu, jak to aktivovat. Díky za pomoc
Tak jsem Windows 7 taky zkoušel na svém NB Toshiba A200 1S9 a všechno v pohodě, akorát se mi nepovedlo rozchodit čtečku paměťových karet, kterou často používám. Neřešili jste někdo tento problém?
Naposledy upravil(a) RS11 dne 05 čer 2009 11:20, celkem upraveno 1 x.
Řešil, teda jestli máš na mysli čtečku paměťových karet. Mě na mojí čtečku Ricoh R5C853 Media pomohly drivery pro win vista business 64bit: ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp36001-36500/sp36255.exe De o to od jaký firmy to máš ty v tý toshibe.