Ahoj, tak notebook mám už asi půl roku a rád bych podal shrnutí všech mých skutečností... začnu obecně - jsem spokojen... příjemné rozměry, váha, vzhled, dobrý display..
touchpad je bomba
výdrž taky příjemná..
měl jsem problém s větrákem CPU, chrčel jak osviňa, tak jsem se domluvila s lidma v AutoContu, že objednaj novej a pak mi to na počkání opravili, takže cajk...
s čím ale mám problém neustálý, to jsou dotekový klávesy... nemůžu ej vystát... fakt.. největší shit... furt to zlobí... neustálej reinstall driverů mě nebaví... lepší problém, kdy je neustále aktivní tlačítko hlasitosti + nebo - se ještě dá.. vypnout NB, vypojit napájení a baterku a je klid.. ale problém, kdy se každá klávesa chová jako infocentrum je fakt na palici.. neustálej reinstall driverů mě začíná otravovat a jsem v pokušení je úplně odstranit... wifi pak jde stále zapínat, hlasitost taky funguje.. ale zas nefungujou fn+F9/F10 na ovládání jasu displaye.. rád bych se poohlédnul po alternativním řešení, ale jaksi mám pocit, že nikde nic moc neni.. pokud byste věděli, tak sem s tím...
jinak drivery dávám neustále poslední aktuální... problémy byl na Vistách Bussines 32-bit.. Vistách Bussines 64-bit a teď i na Windows 7 RC 64-bit a fakt, fakt je to otravný.. je to minimálně jednou týdně
lehce mi vrže šasi v místě, kam si pokládám pravou ruku, ale nic, co by se nedalo přežít...
tak je ště má mdotaz na lidi s WIndows 7 RC na tomto notebooku - funguje vám 3D DriveGuard? korektně se mi nainstaloval, ukazuje i že je v činnosti, ale při pohybu notebookem se mi nezmění indikační ikonku činnosti HDD na oranžovou, tak by mě zajímalo, jestli nějak zjistím, že opravdu funguje a jen ta indikace nejede, nebo jestli jsem nahranej
předem díky za jakoukoliv radu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)