Dva systémy na HDD
Dva systémy na HDD
Mám Acer Aspire 5101 s Win XP MCE a chtěl jsem se zeptat,co by se stalo kdybych na disk D: nahrál windows vista.Nabídlo by mi to při startu výběr mezi operačními systémy a nevadilo by to pro pozdější obnovu win XP MCE pomocí eRecovery?Win XP MCE by byl na C: Dík za odpověd.
Pristi tyden mi prijde FSC P1538, kde jsou Vista, obavam se, ze budu muset nainstalovat i XP. Je nejaky program, ktery mi pri boot systemu nabidne pak na vyber system ? Je nutne asi udelat dalsi partition na disku, kam hodim XPesa, co ?
Lenovo 3000 N200 - Celeron M530 (1,73Ghz/533FSB/1MB), 2*1024 DDR2 667, 120GB SATA, X3100
Ghost píše:soft na to uz obsahuje priamo win. je treba urobit druhu particiu.
Ten samy problem, holt budu muset tez doisntalovat XP cka na druhej oddil disku...
Kazdoapdne jak je to pak s tim kdyz jedny vin, treba ty VISTY na cecku kleknou, jde normalne nabotovat do XP na disku E a naformatovat cecko s tim ze tam udelam reinstal vist??
Diky za odpoved
PS> Provozoval jsem kdysi dva disky ve stolnim kompu, na jednom win home na druhy profi a ty HOME mi slouzily jen k naformatovani profi disku kdyz to kleklo, takze nevim jestli to tak bude chodit i tady...
To odkud se ma botovat jsem vybiral v biosu...
Diky za odpoved
Mira
Samozrejme že to tak ide mať na PC dva systémy,..ale mať WinXP na C: to v pohode,..ale Vistu na D: kde máš aj dáta si nedávaj,..radšej si vytvor ešte jednu partíciu kde nainštaluješ Vistu,..lebo ona sa nedá odstrániť tak jednoducho ako XP,..musel by si sformátovať celú partíciu a ak tam máš aj Dáta tak to nie je práve naj,..
Acer Aspire 1642 ZWLMi, Intel Centrino 1,7 GHz 2 MB L2 cache, 512 MB DDR2
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“