FAQ: Grafické Karty - modely, výkon, hry,...
Řešení problému s integrovanou grafikou
Nazdar přátelé, měl bych jeden dotaz. Mám integrovanou grafiku od Intela, která je sama o sobě na ho***. Před časem jsem stáhnul prográmek, kterej "oblbnul" většinu her tím, že vydával integrovanou grafiku za některý ze zaběhlých modelů normálních karet, popř. tam šlo navolit spousta dalších možností, zapnout funkce, které karta nemá (shader 2.0, apod.), ale on napodobí.
Jenže pak jsem formátoval HDD a tahle utilitka padla s ním. Teď by se mi hodil, ale nemohu si vzpomenout na jméno. Nevíte někdo o něčem takovém?
Předem díky moc za reakci!
Jenže pak jsem formátoval HDD a tahle utilitka padla s ním. Teď by se mi hodil, ale nemohu si vzpomenout na jméno. Nevíte někdo o něčem takovém?
Předem díky moc za reakci!
neviem ci mi nieco dolezite uslo v poslednej dobe ale docela by ma zaujimalo koli comu nvidia spravila konecne podporu DX10.1 do svojich grafik zo serie 200M. za par mesiacov ked bude marketingovo zaujimava skor podpora DX11 mi to pride uz zbytocne...
http://www.hexus.net/content/item.php?item=18814
http://www.hexus.net/content/item.php?item=18814
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- občas něco napíše
HD 3650 x HD4570
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, co si myslíte o těhlech dvou kartách, především co se týká výkonu ve hrách (FC2, Wolrd in Conflict apod.), která z nich je lepší atd. Někde jsem tu četl že HD3650, ale zase mě láká ta nová Toshi U500 co má být k dostání v létě a v ní bude právě HD4570, tak jestli se to vyplatí čekat atd. díky
-
- občas něco napíše
HD 3650 x HD4570
polo píše:HD3650 je vykonejsia. Na World in Cnflict budu stacit obydve aby sa to dalo hrat hratelne a nie na minimalnych detailoch...
ok, díky moc nejde mi ani o ty nejnovější hry, ale jde mi o to aby ta grafika byla minimálně výkonnější než moje desktopová ATI Rad X1550, což myslím nebude tak těžký překonat
pesticider:
no, uprimne, jestli ti ten desktop zustane a budes moct hrat na nem, tak by te daleko lepe vyslo koupit novou grafiku do desktopu, nejaka grafarna za 3tisisce je vykonem nekde jinde, nez notebook za 40tisic.
odmenou by ti byl slabsi notebook s delsi vydrzi na baterie.
zalezi, jake mas moznosti, no.
no, uprimne, jestli ti ten desktop zustane a budes moct hrat na nem, tak by te daleko lepe vyslo koupit novou grafiku do desktopu, nejaka grafarna za 3tisisce je vykonem nekde jinde, nez notebook za 40tisic.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- občas něco napíše
HD 3650 x HD4570
jj, desktop zůstane, rozhodně nesháním noťase vysloveně na hraní...spíš by se mi líbil nějakej kompromis mezi mobilitou a výkonem. GTA4 po něm rozhodně chtít nebudu, ale spíš kdyby mě napadlo si sem tam zahrát s kámošema Lineage2, L4D nebo já nevím C&C Generals, abych to mohl spustit v kloudným rozlišení s dobrýma FPS. Proto se mi celkem zalíbil ten novej Satellite U500, takže jsem zvědavej jaký na něj budou recenze...na ten nákup nespěchám, ale chtěl bych se vejít do 20k. nějaká rada?
alfah4ns píše:pesticider: