ja se netajim ze sem dobytek ve winu...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
jj, dva systemy mam, pouzivam este mandrivu, ale jen spis na net, kancelar... ve winu delam hovadiny, cumim na filmy, obcas nejaka hra...este vetsi sranda je, kdyz mas 256RAM (jak ja
)a athlona 1,8, na tom je poznat co se tyce rychlosti i jestli je zaple win s tema barvickama, nebo vypada jak win2k...tak se nediv, ze ucitim drobne zpomaleni(za kere si vetsinou muzu sam...) a hned davam reinstal....
dostatecne zabazpecene....nj...avast neni nic moc, firewall ve win taky ne, ad-aware taky enni vsemocny... a kdyz mi jede pc od rana do vecera a je trvale pripojene na net....mel jsem i kerio+kaspersky(mno, tak trosku ehm.plnou verzi
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
), ale hrozne me to zpomalovalo...tak jsem zkousel plno ruznych antiviraku, vyhovoval mi NOD32(trial) co setyce rychlosti....mno ale na tohle to davat nebudu, koupim licenci az na ntb, a to este jen mozna, pac tvrde zvazuju nacpat tam taky i linux a win tam mit jen na nekere programy, ktere by mi v linu nejely
EDIT: nerekl jsem ani sluvko o tom, ze je win nestabilni....ale ze pri delsim pouzivani ztrati sviznost...v msconfigu mam vse krome avasta, scan panelu a jedne hovadiny ke grafice vyple....jenze tou castou instalaci se holt registry zaplacaji....to ze chytam viry nezavisi od toho, jak jsem sikovny (nebo naopak?
), ale ze pouzivam free antivirak...a tak lepsi nez nic...
btw. tak seted divam, ze sem zde vyvolal ponekud uplne zbytecnou diskuzi "o nicem...", na co se paja_cz vubec neptal...tak srry pajo
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)