ACER Aspire 6930G vs. MSI GX620X-061CZ
ECO je v pořádku,ale TURBO po jeho aktivaci se rapidně zvedne teplota jader CPU.Bez chladící podložky bych ho nezapínal.(teplota u modelu GT 735 90-100)Tziky píše:ECO a TURBO funguji uplne v poho,ale podpora pro xp a w7 nic moc,takze te to odkaze na visty,nebo to nepouzijes,cekam na up na w7,pak to bude ok,ale turbo taky neradim pouzivat,narust vykonu neni tak markantni jako narust teploty...jinak ok volba
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
to: python Eco funguje normalne,turbo taky,ale neni treba ho zapinat mozna na prevod videa,vykon cpu je dostatecny. K podpore OS:W7 je v rc verzi,xp konci pomalu a jiste,nemam strach ze MSI neupdatuje utility pro w7,a popravde lenovo nema taky tu podporu w7 dokonalou,ostatne to nikdo ani nechce vzhledem k verzi w7 rc...jinak Eco se spina jednim tlacitkem,turbo druhym...a ten problem ma hlavne 64bit verze w7..... Takze at ziji informace
MSI GT735
K čemu? Jen reklamní tahák výrobce.Ale já jsem s tím samozřejmě počítal.Mě bohatě stačí u notebooku dualcore na frekvenci 2.2Ghz.To bohatě stačí na všechno.(mimo kravin GTA4 apod.)Python.P píše:a k čemu tam je když ho nemůžeš zapínat nebo taháš podložku všeude sebou?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Jednoznačně MSI, lepší kvalita,servis a baterie. U Acecu jde do haje rychle baterka, kloub u monitoru a celkove jde rychle do haje. Kamarad mel Asi 2 acery a pokazde mel minimalne jednou po roce pouzivani vaznou zavadu, nyní již 2rokem pouziva starsi typ MSI a nemuze si ho vynachvalit hlavně i díky servisu.
EDIT: Na jeho radu jsem si koupil NB MSI a zatim maximalni spokojenost.
EDIT: Na jeho radu jsem si koupil NB MSI a zatim maximalni spokojenost.
DESKTOP:
Intel Core 2 Duo E8500-3,16Ghz,4Gb Ram,ATI HD3870 512 GDDR4,1Tb WDC,500W Fotron Blue Storm 2
---------------------------------------------------
NOTEBOOK
Intel Core Duo 2,16Ghz,4Gb Ram,GeForce 9500M GS 512,250Gb HDD
Intel Core 2 Duo E8500-3,16Ghz,4Gb Ram,ATI HD3870 512 GDDR4,1Tb WDC,500W Fotron Blue Storm 2
---------------------------------------------------
NOTEBOOK
Intel Core Duo 2,16Ghz,4Gb Ram,GeForce 9500M GS 512,250Gb HDD
Jeste jednou necok tomu prociku.Myslite ze ten P7350 bude stacit na tu grafarnu ATI 4670?
Tady je kdyžtak odkaz na ten notas MSI GX623:
https://www.notebook.de/index.php?secti ... =808#21469
Tady je kdyžtak odkaz na ten notas MSI GX623:
https://www.notebook.de/index.php?secti ... =808#21469
Zpět na „Jaký vybrat notebook“