Zaujal me zatim tento http://www.axacomp.cz/notebooky/acer-as ... xatp0x091/ co vy na nej?
ale chtel bych slyset i vase nazory a navrhy,hlavne aby byl v prodeji

diky vsem co poradi
Názory na ty Toshiby zde můžeš najít na fóru. Většina notebooků už zde má nějaké samostatné vlákno, kam píšou majitelé.BuN.ny píše:sry omlouvam se spatne sem se vyjadril neni povinny ale je dobre ho mit , muzem ho pouzivat v hodinach ale to je jedno chtel bych vas poprosit o nazory za Toshibu dik a nejake dalsi navrhy?//jinak na soukromou opravdu nejdu
Ta Toshiba není špatná,ale radši bych koupil to MSIčko co mám v podpisu(cca 31000k).Není to tím,že ho mám doma(stejně mám radši značku Toshiba),ale tato Toshiba má velmi slabé rozlišení(1280x800),nemá Blue-ray mechaniku,nemá numerickou klávesnici a je z měkkého plastu.Navíc k MSIčku dostaneš solidní batoh,myš a plnou hru.Zkus se na to podívat.BuN.ny píše:sry omlouvam se spatne sem se vyjadril neni povinny ale je dobre ho mit , muzem ho pouzivat v hodinach ale to je jedno chtel bych vas poprosit o nazory za Toshibu dik a nejake dalsi navrhy?//jinak na soukromou opravdu nejdu
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Greogazex a 4 hosti