Problém eRecovery Acer 3693 wlmi
Problém eRecovery Acer 3693 wlmi
Zdravim, mám problém s NB Acer 3693 WLMI. Nejdříve jsem si nainstaloval windows vista ze skrytého oddílu na HDD. Později jsem tento OS přeinstaloval na WinXP z CD. Použil jsem program Partition Magic jen pro snížení kapacity disku C: a zvýšení kapacity disku D:. Ted bych potřeboval opět nainstalovat OS Vista a i když mám v biosu Acer disk-to-disk na enable tak klávesa ALT+F10 při náběhu loga mi nefunguje. Skrytého oddílu na HDD jsem se ani nedotkl či nijak ho nepoškodil. Díky za info H.
ohhh...........erecovery........
to je problem sam o sobě....taky jsem mel s tim erecovery problemy....aa tedka mi taky nejde spustit..........alt-F10 mačkam a nic............jedine pomuze pokud sis vypalil dvd pri prvnim spusteni noteboku tak z dvd to obnovit ....jedinne tak.......
nebo nejak se prokousat do vist a spustit recovery a tam dat obnova z hdd a pak by se vse melo samo udělat........

1) Takže chápu to správně, když si seženu eRecovery pro winXP a dám obnovit z HDD tak se mi automaticky zformátuje disk C: a nainstaluje se tam záloha ze skrytého místa na disku (tovární nastavení)?
2) Když si udělám zálohu na DVD, později se mi stane, že z DVD nelze obnovu přečíst, tak budu zase v pr... To ALT+F10 přece musí nějak fungovat, ne? Zkoušel jsem klávesy držet i později mačkat ALT+F10 jak o závod a stejně nic. Ach jo, že já si nekoupil NB bez OS (zlatý placky).
2) Když si udělám zálohu na DVD, později se mi stane, že z DVD nelze obnovu přečíst, tak budu zase v pr... To ALT+F10 přece musí nějak fungovat, ne? Zkoušel jsem klávesy držet i později mačkat ALT+F10 jak o závod a stejně nic. Ach jo, že já si nekoupil NB bez OS (zlatý placky).