Ahoj, zdravím místní posádku. Jsem vcelku lama co se týká notebooků. Doteď zarytý PCčkář. Jsem student VŠ a chci si koupit svůj první notebook. Rád bych, kdybyste mi mohli posvětit nebo naopak vyvrátit mojí volbu. Budu Vám moc vděčný, protože se ve světě notebooků vážně tolik neorientuji. Využití jako u spousty studentů. Na koleji téměř pernamentně zapnutý a 2-4x týdně převoz domů a zpět.
A ještě jedna věc. Budu ho potřebovat až tak v září. Vím, že se na to dá ztěží odpovědět, ale jak moc myslíte, že půjde s cenou do konce srpna dolů? Jestli o hodně nebo o málo. Moc díky
DELL Inspiron 6400 Medium
· Originální Windows Vista Home Premium
· Procesor Core 2 Duo T5300 (1.73GHz, 533MHz)
· Širokoúhlý displej 15.4" WXGA (1280x800) True Life
· 1024MB 667MHz DDR2 (2x512)
· Hard disk 80GB (5.400rpm)
· 8xDVD+/-RW mechanika
· Grafická karta ATI Radeon X1400 256MB
· Wireless karta Dell 1390 802.11b/g
· Bluetooth karta
· Servis 3 roky NBD
· Webová kamera Logitech QuickCam
· brašna
31.892 Kč
Dobrá nebo špatná volba?
v klidu... tohle bych vazne zacal resit az v srpnu.. ;o)
.. ale schvalne si uloz tuhle nabidku a pak ji v srpnu porovnej s jinou cenovou nabidku a uvidis, ze ty parametry budou bud trochu vyse, nebo ze tenhle model bude levnejsi (nebo mozna uz vubec nebude...)
trh se pohybuje docela rychle, zvlaste kdyz nam ted nasptuji santa rosy, objevi se i nove grafiky... pokud ho budes potrebovat az v zari, tak bych to zatim neresil a uzil si leto (popripade zacal na nej vydelavat na brigade :o)
.. ale schvalne si uloz tuhle nabidku a pak ji v srpnu porovnej s jinou cenovou nabidku a uvidis, ze ty parametry budou bud trochu vyse, nebo ze tenhle model bude levnejsi (nebo mozna uz vubec nebude...)
trh se pohybuje docela rychle, zvlaste kdyz nam ted nasptuji santa rosy, objevi se i nove grafiky... pokud ho budes potrebovat az v zari, tak bych to zatim neresil a uzil si leto (popripade zacal na nej vydelavat na brigade :o)
no vseobecna fraze tykajiciho se technologickeho pokroku pravi, ze cekat se nevyplaci, protoze kazdy den se technologie nekde pohne a clovek by mohl cekat do nekonecna... :o)
netusim jak moc se to propadne ci jestli tenhle model bude v zari k mani... ale pokud to vazne budes potrebovat az v zari a pres prazdniny by sis sem tam prehral filmecek, zahral nejakou gamesku, tak se proste cekat vyplati...
ostatne ja resim podobny problem. Uz uz jsem se chystal uvazovat o koupi tohoto drobecka ... ale pres leto to v praci nejak prezizuju (pokud bude dostacujici IBM) a skolu budu mit az od zari a zrejme to zacnu resit na konci leta nebo v zari...
netusim jak moc se to propadne ci jestli tenhle model bude v zari k mani... ale pokud to vazne budes potrebovat az v zari a pres prazdniny by sis sem tam prehral filmecek, zahral nejakou gamesku, tak se proste cekat vyplati...
ostatne ja resim podobny problem. Uz uz jsem se chystal uvazovat o koupi tohoto drobecka ... ale pres leto to v praci nejak prezizuju (pokud bude dostacujici IBM) a skolu budu mit az od zari a zrejme to zacnu resit na konci leta nebo v zari...
Díky soulbringerovi za vyčerpávající odpověď.
Jsou nějaké výhrady k uvedené sestavě? Vím, že nastupují SR a že trh jde rychle dopředu, ale tahle sestava je na hranici mých finančních možností, takže pokud zlevní bral bych jí stejně s tím, takže by mě pouze potěšilo snížení ceny. Budu ho potřebovat od začátku září což znamená tak min. v půlce srpna objednat.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“