VBI som uz v ruke nejake mal pod znackou Premio a pravdu povediac - nic moc.
Navyse som musel ratovat par neborakov, ktori setrili na skladacky (celkovo, nielen NB) a potom som zabil 2 dni riesenim ich problemu, kedy im neslo obnovit komplet uctovnictvo a potrebovali ho mat do 3 dni...
Mojim Leitmotivom je totiz CELKOVA HODNOTA, nielen MB a GHz... Ono je mozno pekne mat najlacnejsich 2GB RAM a 2GHz Core2Duo, ale vela ludi dokaze viacej ocenit pohodlny pristup k USBckam, specificke rozlozenie klaves, Trackpoint a pod. - akurat im treba dat VIACEJ MOZNOSTI...
Kamarat napriklad tiez "nadaval", ze mohol mat silnejsi notas namiesto lepsej zaruky... Ked sa mu vsak nedavno pokazil zdroj, tak okamzite sa mu zapacila NBD zaruka, ked mu dorucili nahradny diel pred dvere domu a tych par MB v 3DMark-u v pohode ozelel...
Apropo - co som pocul tak aj Dell-acka NBD ma v poslednom case muchy (dodavka 2-3 dni a pod.). Nanestastie nemam casto moznost mat realne skusenosti a tak sa musim spolahnut len to, co je na webe.
Apropo2 - schvalne som si raz porovnaval pevnost ACERu a ASUSu, ked tiez ktosi do mna rypal. Pouzil som FCC reporty a voala - ASUS mal 2-3x pevnejsie plasty nez ACER... Takze navrhujem pozriet si nejake FCC reporty a budeme mudrejsi...
Apropo3 - ma ma rozculovat, ze ty vsade zasa vychvalujes tvoje VBI do nebies? Zamysli sa dobre, co odpovies...
Apropo4 (swarm) - povedzme, ze sme celkom narovnako co do NB; akurat ja mam trosku viac ekonomickeho insightu (studijna deformacia + nejake interne zdroje zo zakulisia vyrobcov)
C