Škvor v noťasu
-
- občas něco napíše
-
- píše často
No tak toto je fakt drsna diskuse Kedysi ma uz napadla(sediac na chate) co by sa stalo keby mi tam vbehol daky hmyz.(Kamarat si upravil mravca vo ventilatore-nechcel by som to cistit ale vela tam toho nebolo,kedisi v desktope zase kamarat upravil vo fane motila mal ich podsvietene a ocividne ho to v noci prilakalo)
-
- píše často
tak panove legrace a fake to rozhodne neni, ALE dobra zprava..
(jinak nad notasem vazne nejim, dokonce mam i externi mys a klavesnici - ale ty jsem na vikend nebral), dost si ho vazim ani se spinavyma rukama na nej nesaham)
tak dneska rano, co jsem se rano pakoval, ze jedu zase jinam jsem si vzal tricko, ktere jsem mel prehozene na zidli u stolu a co se nestalo?? Lekl jsem se, protoze z nej vypadl SKVOR prvne jsem se lekl, pak jsem si uvedomil, ze jsem rad, ze by to mel byt snad ten samej a pak jsem si vzpomnel, ze ho za to chci zabit, ale to uz zalezl nekam za postel, tak za to, ze sam vylezl, jsem po nem uz nepatral
jen doufam, ze skvor nesere a ze mi tam neudelal nakej bordel.. :-/
(jinak nad notasem vazne nejim, dokonce mam i externi mys a klavesnici - ale ty jsem na vikend nebral), dost si ho vazim ani se spinavyma rukama na nej nesaham)
tak dneska rano, co jsem se rano pakoval, ze jedu zase jinam jsem si vzal tricko, ktere jsem mel prehozene na zidli u stolu a co se nestalo?? Lekl jsem se, protoze z nej vypadl SKVOR prvne jsem se lekl, pak jsem si uvedomil, ze jsem rad, ze by to mel byt snad ten samej a pak jsem si vzpomnel, ze ho za to chci zabit, ale to uz zalezl nekam za postel, tak za to, ze sam vylezl, jsem po nem uz nepatral
jen doufam, ze skvor nesere a ze mi tam neudelal nakej bordel.. :-/
Toshiba Qosmio F50-108
-
- píše často
rusaci prisli na to, ze je vyhodnejsi misto psani viru posilat zive skvory do sveta
zatim jediny dostupny firewall proti temto skudcum existuje v podobe vlepeni sitky na mouchy do nasavacich otvoru a vydechu.
zatim jediny dostupny firewall proti temto skudcum existuje v podobe vlepeni sitky na mouchy do nasavacich otvoru a vydechu.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
Solitary mel lepsi napad ale kdyz to tak vidim tak me napadlo to jak mi komar nebo moc co to to bylo vletelo do desktopu. Pres prvni vetrak ok ale druhy uz nevybral
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“