wifi problém po restoru zase jinak t43

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
jivae

wifi problém po restoru zase jinak t43

Příspěvekod jivae » 18 čer 2009 19:10

Ahoj, zdravim vsechny privrzence thinkpadu!
Mam starsi thinkpad T43, potreboval jsem udelat restore do tovarniho nastaveni.
Vse probehlo hladce, ale v pocitaci jakoby nebyla wifi. Kdyz dam fn+F5 tak se zobrazi pouze bluetoth... Pred restorem vse fungovalo. Ve spravci zarizeni neni zadny nenainstalovany hardware, v biosu je wifi enabled. Nemohu najit nikde zadne drivery pro wifi v t43, ibm support-page pro tento model ntb se z nejakeho duvodu nezobrazi..
Budu vdecen za jakoukoliv radu.. .

+paron za diakritiku, jsete jsem nebyl sto si nastavit ceskou klavesnici.
Naposledy upravil(a) jivae dne 19 čer 2009 04:34, celkem upraveno 1 x.

jivae

Příspěvekod jivae » 19 čer 2009 04:33

jsem amatér, omlouvám se za lame dotazy...
->o něco jsem postoupi. Něco jsem vyčetl tu na fóru. Pomocí system update jsem updatoval.
Wifi se oběvila, windous ji umí používat, připojí se. Ale pomocí Access Connections nelze wifi ovládat. Nejde zapnout, na fn+F5 se jeví jako vypnutá, "turn on" nemá efekt. Nelze regulovat ani výkon wifi, (tray icon tam je) Access Connections mi píšou že je wifi špatně nakonfigurovaná. Jak dál už nevím.. Přitom před restorem vše makalo spolehlivě bez problémů...
Jakákoliv rada co skusit mi moc pomůže.
Díky za trpělivost..

ještě jednu věc bych dodal, že indikátor wifi (dioda u displeje) svítí/poblikává pořád...

//Ghost: ked chces este nieco doplnit tak pouzivaj tlacitko upravit. vid pravidla spravania sa na fore http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=1448

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“