GTA 4
Opakovani je matka moudrosti, rikam si.. A kdyz pokazdy nekdo prijde a pta se na GTA4, musim mu jakozto sporadany obcan rict, ze stolni grafika za 2 a pul papiru je vykonnejsi jak notas za 50... Kdyz to bude psat nekjdo jinej, smele se role idiota, kterej pise celkem uzitecnou vec, vzdam
Ty patche mam takovej pocit ale degradujou grafiku, ne?
Ty patche mam takovej pocit ale degradujou grafiku, ne?
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
mno degradujou ale tim zpusobem ze neni potreba vykreslovat 3 a vice bloky za tim co nevidis to je ten problem a tak se to snazi porad dohnat respektive se snazi tu hru konecne otimalizovat
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- píše často
-
- píše často
tak jsem sem vlez po nekolika mesicich a stoji to furt za stejny h...o.
Jinak na mym shitu porad vesele hraju GTA4 + x jinejch a kupodivu zdejsich i....ů kvuli kterym jsem prestal toto forum navstevovat porad tento shit z kopyta negra z Ameriky za 17k funguje..
fuj tomuto foru
Jinak na mym shitu porad vesele hraju GTA4 + x jinejch a kupodivu zdejsich i....ů kvuli kterym jsem prestal toto forum navstevovat porad tento shit z kopyta negra z Ameriky za 17k funguje..
fuj tomuto foru
Gateway P-7811FX / 17" WUXGA 1920x1200 / Core 2 Duo P8400 / 9800M-GTS / 200 GB 7200 / 4096MB 1066 MHz
Mike_cb píše:tak jsem sem vlez po nekolika mesicich a stoji to furt za stejny h...o.
fuj tomuto foru
Tak vynadanim nam vsem jsi tomu nasadil korunu,tady nejsou vsichni stejni,spousta ma tzv shit booky (dle nekterych jedincu) a vetsine naprosto normalne k vzteku a nepochopeni jinych funguji,tak priste zapoj zavity a procti si temata....kazdy ti tu nebude cpat deskt.a hanit tvuj book,ok?
MSI GT735
Thorus píše:Toto rozhodně nebude notebooková hra. Na http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/pc/gta- ... pc_osk.idn to testovali na solidním dělu a občas se jim to sekalo.
Jinak já už GTA 4 také mám, teď jen koukám na ikonku na ploše a čekám na nějaké "chytré lidi z internetu, kteří mi to zprovozní"...
Ahoj gta 4 jsem si stáhnul a ani nevim jak jsem to spustil vy že jsem si musel stáhnout microsoft games for windows-live
-
- píše často
čtrtý patch je tady www.gta.cz tak kdyžtak pište jak vám to jede, prej to zlepšuje fps, mě osobně na mem stařičkém pc to zlepšilo fps o 5-8 ale neni to notebook takže nevím jak to bude u notesů
Michal27 píše:Opakovani je matka moudrosti, rikam si.. A kdyz pokazdy nekdo prijde a pta se na GTA4, musim mu jakozto sporadany obcan rict, ze stolni grafika za 2 a pul papiru je vykonnejsi jak notas za 50...
no tak s tymto mozem jedine suhlasit, moj notas nie je uz taky dobry ako ked som ho kupoval.Za tie peniaze by som mal teraz stolny komp,ktory by este teraz patril medzi tie lepsie zostavy.No co uz a preto si idem kupovat xbox 360 a budem mat pokoj
MSI AMD Turion X2 TL58 1.9GHz,2GB RAM,HD 2600 512MB,250GB HDD,17",Windows 7 Ultimate x86
Grafické čipy snad...ale konzole staví hlavně na výpočtech CPU a třeba na CELL se žádný PC čip výkonem nechytá (to jen na okraj) .........tzn pomůže si, unifikuje platformu (nevýhoda je že na PS3 si musí hry kupovat, na Xko jdou pálit) další výhoda je že nemusí min.příští tři roky upg a hry mu pojedou.... nevýhoda je poměrně vysoká cena PS3 a donedávna dost vysoká poruchovost Xka plus ceny her (hlavně u PS3)
MSI GT735