Ahoj
Mám zájem o notebook MSI EX623X - 078cz. Pokud ho někdo má mohli byste mi prosím napsat, jak jste s ním spokojni ?
Popřípadě pokud víte o něčem lepším než je zmiňované MSI ?
Mám tyhle požadavky:
office programy, filmy, internet a nejnovější hry + aby snesl každodenní nošení do školy.Nejde ani tak o váhu, ale o dílenské zpracování.
Cena okolo 18 až 19 tis. Kč.
Díky za každou odpověď.
Takže jelikož MSI nemá příliš úspěch tak se zeptám na : Fujitsu Siemens Amilo Pi3540 ?
Notebook na VŠ a hry
-
Reinmar
- občas něco napíše
Notebook na VŠ a hry
Naposledy upravil(a) Reinmar dne 22 čer 2009 20:04, celkem upraveno 2 x.
-
Python.P
- Moderátor
-
Chlebovnik
- guru
MSI EX series je snad ten největší notebookový odpad. Hezká číslíčka a relativně výkonné komponenty narvané do obalu od čokolády. Na každodenní přenášení se podívej spíš do business sektoru. Na to je vhodná vyztužená vnitřní kostra notebooku. Např. Toshiba Tecra, Lenovo ThinkPad R/T, HP Compaqy končící "b". Ale budeš muset přirozeně slevit na výkonu.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
-
Dargor
- občas něco napíše
MSI pokud kladeš důraz na zpracování rozhodně nebrat!!! Mám s touto značkou špatné zkušenosti... servis u nás je taky na delší dobu, je problém s náhradními díly u starších (rozuměj rok starých) modelů. Po roku každodenního používání se mi pokazila základní deska a grafika, výměna trvala vždy měsíc (dle zákona servis má 30 dní) a když se stejná vada objevila po 14 dnech znovu, tak po dalším měsíci přišlo vyjádření, že nemohli sehnat nové díly -> vrácení peněz. (a to se jednalo o, myslim si, seriozní společnost czechcomputers, žádný tayvan.com atd.)... toť moje zkušenost z MSI -> nešel bych už nikdy do této značky, to už si rovnou můžeš koupit notebook na tržnici od vietnamského spoluobčana...