orgasmic píše:To Chlebovnik: Prave ze GT5 a FM3 by mely vyjit i na PC
Uveď zdroj prosím.
Já o PC nic nevím: http://en.wikipedia.org/wiki/Forza_Motorsport_3 & http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_5
orgasmic píše:To Chlebovnik: Prave ze GT5 a FM3 by mely vyjit i na PC
Myslím si přesný opak.Na nic je kupovat stále nové grafické karty.PS3 nebo X360 ti vydrží za pár korun hezkých pár let.A že to má o chlup horší vizuální zpracování? A co? Na velké plazmě od které sedíš pár metrů to vypadá v 1080 skvěle,než na nějakém maličkém LCDčku u PC.A ještě se hrbit u myši? Děkuji nechci.orgasmic píše:V dnesni dobe kupovat konzoli X360 nebo PS3 je na nic. maji zastarale graficke cipy a grafika nic moc oproti PC.
Takze si moc nepomuzes. Jestli nemas doma kvalitni LCD TV, tak je lepsi upgradeovat PC.
Pár připomínek:Ano XBOX je hlučný,ale už nikoliv poruchový od nových verzí.Jinak u hry s větší hlasitostí hluk ani nevnímáš.PS3 už rozhodně není drahá.Snad jen v Čechách.Ano dnešní pubescenti se ženou za grafickou částí hry-holt reklama fest vymývá mozky.Hardcore hráčů se tohle netýká.A propo Crysis:pravda je úplně jinde:bohužel německý Crytek neuměl optimalizovat tuto hru na PS3,tak proto nevyšla.(což bohužel stále neumí většina vývojářů)Už se to snad naučili a Crysis 2 vyjde i na PS3 atd.orgasmic píše:To Tziky: Procesor Cell z PS3 Ti hezkou grafiku neudela. Nejvic se PS3 vyuziva (myslim opravdove rozumne vyuziti) ve vedeckem oboru.
To Chlebovnik: Prave ze GT5 a FM3 by mely vyjit i na PC
Sam jsem mel X360 i PS3 s kvalitni LCD TV a mohu rict, ze z grafiky X360 jsem byl zklamany a na PS3 me dostal pouze Uncharted-Drakes Fortune. Ani grafika GT5 Proloque ve Full HD nebylo nic extra.
Strategie konzoli je, ze to clovek hraje na televizi z vetsi vzdalenosti a horsich textur a prakticky no-AA si tolik nevsimne.
Ale jak si clovek sedne bliz a chce vychutnavat detaily, tak ma smulu. Chapu, ze hry nejsou jen o grafice, ale vetsi cast trhu kupuje hry kvuli grafice. A dnesni konzole jsou hodne pozadu, co se grafickeho vykonu tyce.
X360 je kvuli hluku a poruchovosti temer nepouzitelny. Vyhodou je pouze cena a moznost flashnuti mechaniky.
PS3 ma vyhodu ve vetsi podpore FullHD a blu-ray (pouze ctecka) a nevyhoda v cene.
Zvlastni je jak pise Tziky, kdyz maji tak vykonne procesory, ze jim mohou desktopy jen zavidet, ze nevim o zadne hre na konzoli, kde by byla pekna prace s fyzikou. Napr proto nevysel Crysis na konzolich, protoze nemely dost vykonu na fyzicke vypocty kvuli grafickym cipum, ktere je nedokazou HW zpracovat a nezvladl by to ani procesor na zadne z nich.
orgasmic píše:Souhlas. A jelikoz jsme v topicu GTA 4, tak GTA 4 se hraje lepe na klavesnici s mysi
Přesně tak.Myš používám jen na práci.Na zábavu jen Joypad.reburke píše:orgasmic píše:Souhlas. A jelikoz jsme v topicu GTA 4, tak GTA 4 se hraje lepe na klavesnici s mysi
tak to mam presne naopak;o). od ty doby co sem si k notasu koupil xbox ovladac, tak mi pride spis k pousmani se hrbit nekde u stolu s mysi a klavesnici, narozdil od toho, kdyz si zapojim notase k 22 monitoru co mam nad posteli, natahnu se, vemu do ruky gamepad a hraju;o). navic ten monitor je dostatecne daleko aby se na nem daly hrat hry i v rozliseni 960x600, takze muzu pak hodne pridat na detailech.
Kompatibilita je výborná.Jinak k PC musíš připojit bud drátový ovladač nebo verzi s recieverem do USB portu.A pak už jen spárovat.Funguje to na většině nových her.Já hraji hry na PC už jen s tímto joypadem.(daleko méně bolí prsty)Tziky píše:to Reburke: Jaká je kompatibilita na X360 ovladač?? Půjde na W7?? Jak je zapojen?? BT?? Nebo jiná technologie??? Chci si něco pořídit na assasin creed apod hry.... dík za odp a sry za OT.
To je o zvyku.Rychle Ti to přejde do krve.Já v Gearsu 2 sázím jeden headshot za druhým.Tziky píše:Na hry jako jsou FPS se přiznám já(čistě subjektivní názor) joypadem netrefim ani vrata od stodoly.... ale na hry jako PoP, nebo assas.creed bude ideální, pak ještě u mass efectu půjde využít plus závody ale FPS ani omylem...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů