Zdravím, včera jsem nainstaloval ESET Smart Security 4 (32bit) free verzi a dneska jsme zapnul svůj Acer Aspire 6920G, a celý systém při načítání jakoby zamrzne.. Stane se to v té době kdy už jsem na ploše a spouští se ESET Smart Security.. Zůstane tam prostě jenom toto načítání a vůbec nic skoro nejde..
Potřeboval bych radu, aspon jak tohle vyřešit (nejlépe buď odinstalovat), jestli se to někomu už stalo a jak to vyřešil? Byl bych velice rád, děkuji za odpovědi.
při nouzovém režimu jsem přes tuneup utilies vypl ESET SmartSecurity ve start manažeru .. když jsem to zapnul normálně, tak se mi to zase zamrzlo na ploše.. nevíte co s tím proboha je?
No mám 2 antiviry a zkoušel jsem to normálně přes Ovl.panely > Odebrat programy a pak i přes tuneup utilies a nešlo.....
Ten druhý antivir je McAfee co tam bylo..když ho odinstaluju myslíte že se to už nebude hádat a zamrzat ?
tak zase jeden antivir rozhodně neuškodí,samozřejmě pokud nemáš připojení k internetu,tak není potřeba ,ale dva je hodně.Jeden rezident zakazuje druhý a naopak,takže systém je namydlenej