Špatné zobrazení na travelmate 8102WLMi

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
p.riha
občas něco napíše

Příspěvekod p.riha » 21 pro 2006 14:32

zdravím, aceráci :)

mám problém, který je vidět na přiložených fotografiích... není to nic pravidelnýho, ale když se to objeví, tak to nechce zmizet :(
1) http://pekelnik23.xf.cz/acer/pic1.jpg
2) http://pekelnik23.xf.cz/acer/pic2.jpg

kdybyste někdo věděl, jak to spravit, dejte vědět... jako reklamovat to nechci, protože ten notebook denně potřebuju a čekat tři měsíce by mi značně zkomplikovalo plány...

mějte se
petr
LENOVO ThinkPad R61, T7100, 3GB, 320GB/7200ot/16mb, nvs 140m (128mb)

Ozi

Příspěvekod Ozi » 21 pro 2006 15:32

Tipuji paměť grafické karty. Tady ti nic jinýho než reklamace-servis nepomůže. Nevím nic o 3 měsících, servis Acer v Brně mě vrací zařízení zaslaná do opravy max do 14 dnů (i s přepravou tam a zpět). V posledním roce se stalo jedinkát, že ke mě nedorazilo odsouhlasení ceny pozáruční opravy, tak to tam v klidu nechali ležet 4 týdny, když jsem se připomenul, bylo to hotový šup-rup. Pokud si to tam budeš posílat sám přečti si servisní podmínky na webu servisu, musíš si předem požádat o číslo servisního případu. Neposílej jim to přes svátky, přepravní služby jsou v křeči a po Novým Roce jsou zas všude inventury.

b-rik
občas něco napíše

Příspěvekod b-rik » 15 kvě 2007 08:52

Měl jsem podobný problém na modelu 8104 WLMi -- jen ty přechodné míhavé obrazce a skvrny byly v mém případě zelené barvy -- problém byl v grafické kartě notebooku, řešit se to muselo pochopitelně přes servis, spolu s dašlími problémy, který mi tento notebook bohužel přinášel.... :?

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 15 kvě 2007 21:45

ja mam notebok viz níže a mam problem s přechody na kde pozadí je černé barvy.......obraz je poté zešumělý jako blázen......ale na externim monitoru tohle nevidím.....takze nevím a jeste se mi stává "duchování" při prekreslení bootu windowsu z loga microsoft na prihlašování.....a jeste se to stává u zapínání a vypínání notebooku že to duchování proběhne odshora dolu a pak se vykreslí obraz....jako je to prkotina tohle ale za zmínku to stálo :D

Tom_bo
píše často

Příspěvekod Tom_bo » 22 kvě 2007 23:56

neco podobnyho mi delal u staryho booka vadnej flex kabel resp jeho uchyceni k LDC melo nekde spatny kontakty - opravit doma to neslo (teda neprisel sem na to jak) a po case s to jeste zhorsovalo tak sem booka strelil a dal se v tom nesoural

Zpět na „notebooky Acer“