Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220 MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
prosím o radu. Potřebuji vyndat HDD z tohoto notebooku a nevím jak. Odstraním ty dva šroubky umístěné v plastovém krytu, ale nevím jak bezpečně odstranit ten kryt nad Hdd. Když ho chci zvednou tak pruží a nechce se pustit .
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220 MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
chtělo to opravdu sílu, HDD jsem úspěšně vyndal a posléze naformátoval (na pc), ale můj problém přetrvává (popsal jsem ho výše).
Poté jsem Hdd vrátil do nb a zkusil načíst Wistu z Dvd a nic, a to jsem zkoušel všechna nastavení v Boot sekci v Biosu - Pořadí - 1. Dvd ROM. 2. HDD. a ostatní jsem dal na disable.
Dvd rom je v klidu a nic se neděje. Nemá vůbec snahu sosat.
dle popisu co tam mas se snazit bootovat z LAN kabelu coz predpokladam nechces a tak predpokladam ze jen neumis nastavit boot. Jako prvni dej DVD rom a nejaky Nvidia neco neco zkus uplne zrusit pak musis taky zajit do sekce HDD vyber z bootovacich HDD a tam to taky nastavit nejak rozumne vice uz z pameti neporadim
oni se uz prodavaji ale v jinych a novejsich verzich
Mohu mít dotaz na nějakého kolegu majitele GX630? Můžete mi potvrdit že má ten trn ve zdířce pro konektor nabíječky vůli 1mm do stran? Mam problém s nabíjením a nevím jestli je problém v nabíječce nebo v tom konektoru. Předem díky za info.
zdravim chalani,
mam tento notas, problem mam v tom ze po dlhsom chode mi mrzne explorer ak otvorim neaky priecinok, druhy krat som preinstaloval system problem ostal... teda otazky na vas, ci mal niekto podobny problem, alebo cim to podla vas moze byt sposobene... SW? HW?