Downgrade z Vista Business/Ultimate na XP Pro
zdravím,
rozbalil jsem r400 a právě downgraduju. Z nejakeho duvodu mi taky chybi supplemental cd. Nejradši bych ten kram zformatoval ale bohuzel jsem doma nenasel instalacky, takze jedu z recovery cd..
proces je to zdlouhavy a zmrdí a mám pocit, že už mi to neda na vyber ani rozdelit disk, coz me dost stve, protoze bych to radsi udelal rovnou pri instalaci nez to pak bastlit nejakou utilitkou.
rozbalil jsem r400 a právě downgraduju. Z nejakeho duvodu mi taky chybi supplemental cd. Nejradši bych ten kram zformatoval ale bohuzel jsem doma nenasel instalacky, takze jedu z recovery cd..
proces je to zdlouhavy a zmrdí a mám pocit, že už mi to neda na vyber ani rozdelit disk, coz me dost stve, protoze bych to radsi udelal rovnou pri instalaci nez to pak bastlit nejakou utilitkou.
-
- občas něco napíše
Mám jeden problém: nedopatrením sa mi podarilo poškriabať Product Recovery CD pre Windows XP (určený na downgrade z Visty pre notebook ThinkPad R400) a v polke sa mi sekne inštalácia. Chcel by som vás poprosiť, či by sa nenašiel niekto, kto by mi toto CD vedel uploadnúť na net (najlepšie rapidsh***). Rescue and Recovery CD mám v poriadku, poškodené je len to Product Recovery. Linky pošlite prosím na whisperisko(@)gmail(.)com, vopred veľmi pekne ďakujem za ochotu.
ahojte má pár otázok k SL300,dnes som ho kúpil je s vista bussines a priložené mám aj média xp
1.je možné vypáliť media dvd s vistou,pretože ked by som tam dal xp tak nemozem dať opat vistu
2.ako postupovať pri inštaláci xp dostal som 3 media,2x product recovery disc a 1x rescue and recovery disc,čo dať ako prvé pri inštalácií
3.ak sa nedá vypaliť image visty je možné ho niekde objednať?
4.je možné rozdeliť disk cez partition magic?ked by som robil obnovu zmaže sa mi aj vytvorená partícia,alebo nie?
Dúfam že som to napísal zrozumitelne a odpoviete mi na otázky,vopred ďakujem.
1.je možné vypáliť media dvd s vistou,pretože ked by som tam dal xp tak nemozem dať opat vistu
2.ako postupovať pri inštaláci xp dostal som 3 media,2x product recovery disc a 1x rescue and recovery disc,čo dať ako prvé pri inštalácií
3.ak sa nedá vypaliť image visty je možné ho niekde objednať?
4.je možné rozdeliť disk cez partition magic?ked by som robil obnovu zmaže sa mi aj vytvorená partícia,alebo nie?
Dúfam že som to napísal zrozumitelne a odpoviete mi na otázky,vopred ďakujem.
1. start menu -> thinkvantage -> create recovery media
2. nabootovat z rescue and recovery disku a postupovat podla pokynov na obrazovke
3. da sa aj objednat, na slovensku pomerne draha vec
4. zmazat by sa nemala ale pravdepodobne bude treba obnovit bootsector aby si sa do nej dostal pomocou tlacitka thinkvantage.
je tu o tom cela tema http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=5211
2. nabootovat z rescue and recovery disku a postupovat podla pokynov na obrazovke
3. da sa aj objednat, na slovensku pomerne draha vec
4. zmazat by sa nemala ale pravdepodobne bude treba obnovit bootsector aby si sa do nej dostal pomocou tlacitka thinkvantage.
je tu o tom cela tema http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=5211
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
len mala poznamocka - davnejsie som urobil downgrade z VB na XP PRO ale bola nutna reinstalacia xp a nasledne aktivacia - nainstaloval som oem xp + product key od jimmy jamesa tusim - kdesi tu bolo pisane ze po nezadani product key ani na 3ti krat to prepoji na ziveho operatora, - a nasledne sa podarila aktivacia cez telefon cez automatizovany system.
Asus Zenbook UX305CA-FC025T / Past:
MacbookAir
X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA
MacbookAir
X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“