6820s - Rozebral jsem, složil a teď nefunguje :o)

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Gooorila

6820s - Rozebral jsem, složil a teď nefunguje :o)

Příspěvekod Gooorila » 27 čer 2009 23:18

Hlučný větrák mě natolik vytáčel, že jsem si dnes udělal chvilku a notebook kompletně rozložil. Měl jsem moc velkou radost, když jsem se dostal až k chladiči a na něm visel chuchvalec prachu, který jsem odstranil a těšil jsem se, že jsem si jej zase malinko odhlučnil.

Notebook jsem opět složil, zapl, diody WiFi a Start tlačítka svítí, větrák fouká, ale nic víc. Zkoušel jsem připojit externí monitor, ale také nenajíždí. Žádné pípání také nepípá. Pracoval jsem krok po kroku se servisním manuálem, vybíjel jsem se o topení a pracoval velmi opatrně. Rychle jsem jej ještě jednou rozebral, abych zjistil, zda jsem někde něco nezapoměl nacvaknout, ale na nic jsem nepřišel.

Ráno je moudřejší večera, takže to nechám na ráno, ale moc rád si přečtu nějaké tipy, na co se kouknout. Dík :o)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 27 čer 2009 23:20

Ak nejde ani externy monitor tak to smrdi pokazenou zakladnou doskou...

C

swarm
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 27 čer 2009 23:21

Zkus vyndat a znovu zandat RAMky. Věřim, že to bude nějaká taková blbost.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

Gooorila

Příspěvekod Gooorila » 28 čer 2009 12:27

Zase Ceco a Swarm :). Již mám v řadě šestý notebook a vždy se najde něco, s čím potřebuji poradit. U každé otázky je vždy odpověď od minimálně jednoho z vás :D. Každopádně moc děkuji.

K dotazu: Ta špatně nacvaknutá paměť mě nenapadla, takže si na to dám pozor, když budu skládat ještě jednou, no :). Dám vědět, jak to dopadlo.

Gooorila

Příspěvekod Gooorila » 28 čer 2009 16:34

Takže jsem notebook složil a tuto odpověď již píšu odpověď z něj. Byla to opravdu špatně zacvaknutá RAM. Takže děkuji za tip.

CeCo

Příspěvekod CeCo » 28 čer 2009 18:50

Dobre vediet. Mne totiz nezacvaknuta RAMka (na 8510w) pipala... preto som to nebral do uvahy.

C

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“