Výběr notebooku na SŠ do 21 000
- Chlebovnik
- guru
Když to máš jenom na intr, tak bych zvážil PC. Za 13-17k máš slušnou sestavu co vydrtí jakýkoliv notebook s prstem v nose. K tomu nějaký levný LCD a máš vystaráno na celou střední.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Hm...sčítají se tady jablka a hrušky.Msi vyrábí spoustu modelových řad a některé jsou bez problému s kvalitou.Stačí si přečíst světová diskuzní fora a ne jen se ptát zde.Kdybych měl vyprávět o jednotlivých výrobcích a jejich kostlivcích ve skříni,tak bych popsal desítky stran.Nenech se odradit-za´20k bude nejlepší na hry ta GX 623.Ty Paviliony apod. na tom jsou s kvalitou ještě hůře než tento model.Ale jsou to Tvoje peníze,tak s nimi nalož dle vlastního svědomí.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jistě. Chyba je zde v uživatelích těch notebooků, že je nedokázali dostatečně docenit a místo toho je pořád reklamovali .
GX620 jsem tu měl pár týdnů na test a stejně tak bezmála 100 dalších notebooků. Myslim si, že kvalitu poznám a GX620X byla po mechanické stránce hodně "fórová" (stejně jako další herní MSI... naopak ty 13" modely jsou konsturkčně povedené). Nečekám, že ty, který tu MSI děláš PR, to pochopíš, ale o to víc bych na tvůj názor ani v nejmenším nedal.
Jinak hodně negativního infa jsem si přečetl i na zahraničních fórech, ale je fakt, že je tam mnohem víc těch nenáročných, co to maj jen doma na stole.
GX620 jsem tu měl pár týdnů na test a stejně tak bezmála 100 dalších notebooků. Myslim si, že kvalitu poznám a GX620X byla po mechanické stránce hodně "fórová" (stejně jako další herní MSI... naopak ty 13" modely jsou konsturkčně povedené). Nečekám, že ty, který tu MSI děláš PR, to pochopíš, ale o to víc bych na tvůj názor ani v nejmenším nedal.
Jinak hodně negativního infa jsem si přečetl i na zahraničních fórech, ale je fakt, že je tam mnohem víc těch nenáročných, co to maj jen doma na stole.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
...
Zůžil jsem výběr:) Je to tu celkem těžký, každej radí dobře, ale součastně s tim shazuje toho druhýho:D takže mám poslední dilema:D
http://www.alza.cz/asus-m50vc-as067c-d115635.htm (Ten se mi zamlouvá nejvíc)
http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv5-1270-d108805.htm
PSP Fat CFW + 4 GB karta // iPhone 2G 8GB FW 3.0 // PS2 // HP Ntb : Intel Core2Dou P8600 2,4 GHz, 4GB-RAM, ATi 4650 1 GB-DDR3 //
- Chlebovnik
- guru
Na tom Asusu si moc nezahraješ. To spíš ten Pavilion, i když má servis až v Polsku (dlouhá čekací doba). A PC by fakt nešlo? Zkus o tom ještě popřemýšlet. Zahraješ si mnohem lépe a notebook výkonem stejně nebude za rok stačit na nové hry. U PC můžeš za 2 roky vyměnit grafiku a hrát dál. A v neposlední řadě PC ty 4 roky vydrží, notebook nemusí.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
• ThinkPad T61p
• ThinkPad T61p
..PC
To je mi jasný že na stolnim PC by to bylo jednoduší, ale to na intru nedovolí.. Proto notebook, Kámoš má hodně podobnýho Asuse a hraje na něm Far Cry 2 i Crysis na střední...a na HP si strašně ztěžuje, že nejsou tak výkonný:)) tak teď nevim...ještě někdo poradí?:) pls
PSP Fat CFW + 4 GB karta // iPhone 2G 8GB FW 3.0 // PS2 // HP Ntb : Intel Core2Dou P8600 2,4 GHz, 4GB-RAM, ATi 4650 1 GB-DDR3 //
ntb
- Chlebovnik
- guru
A cpe mu tady někdo Lenovo nebo Dell?
Jen ty jsi tu za hlupáka, co doporučuje nějaký nový, nezaběhlý model, bohužel na stejném šasi jako GX620 (o kterém víš prd, a které mimochodem stojí za starou bačkoru) a přitom máš sám MSI v podpisu.
Jen ty jsi tu za hlupáka, co doporučuje nějaký nový, nezaběhlý model, bohužel na stejném šasi jako GX620 (o kterém víš prd, a které mimochodem stojí za starou bačkoru) a přitom máš sám MSI v podpisu.
• ThinkPad T61p
• ThinkPad T61p
Koukam ze ty jiste gx620 znas,problemove rady byly ex a vr,s gx problemy tolik nejsou....tak nevim kdo je mimo,navic proc myslis ze se reklamujou vic nez ostatni spolecne s acery,nemohlo by to byt tim ze se jich vice proda?jestli jsi moje rypnuti nepochopil,tak me to muze mrzet ale nic s tim neudelam...
MSI GT735
Ano reklamovali,ale starší řady.Třeba na řadu GT jsem nikde na forech neviděl velkou kritiku.Jinak jaký bude ten nový model GX 623 to prověří zase až čas.Jenže když chce někdo výkon na hry,tak nic lepšího za 20k prostě není to se snad shodnem,ne? A už vůbec nechci dělat nějaké PR značce MSI.Já značky netřídím jako většina členů zde.(mimo alfah4ns-ten je objektivní).A paviliony? Plastové krabičky,které jsou pěkně žhavé.To už je na tom lépe ta 620tka.PS:ale blog máš docela zajímavý.(a docela i sympaták ta fotka z Alp)swarm píše:Jistě. Chyba je zde v uživatelích těch notebooků, že je nedokázali dostatečně docenit a místo toho je pořád reklamovali .
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Re: ...
Ten první nemá dostatečný výkon na hraní moderních her.A ten druhý se brutálně zahřívá.Ani jeden bych si nekoupil.To už bych se radši podíval na novou řadu K od Asuse.(bytelně zpracovaná)Za cenu pod 20k tam jsou GK 4570 a 102 a navíc LCD s LED podsvícením.Když už vyhodit 20k,tak za tyto modely.dennykr píše:Zůžil jsem výběr:) Je to tu celkem těžký, každej radí dobře, ale součastně s tim shazuje toho druhýho:D takže mám poslední dilema:D
Hlavně by jsi měl ujasnit na jak dlouho ho chceš a jestli ho budeš brát i do školy. Ono se to nezdá, ale různě běháš po škole, z učebny do učebny, sem tam ti do něj někdo "kopne" atd...
Jinak osobně tomu novému MSI nevěřím už jen proto že prakticky v každém tématu ho někdo někomu cpe, aniž by ho měl vyzkoušený
Jak jsem ti psal, největší váhu přikládej radám moderátorů
Jinak já osobně bych se spokojil s nějakou průměrnou grafikou (i tak si na ní určitě zahraješ, oželíš aa, speciální stínování... a frčíš jak za mlada) a investoval spíš do kvality nebo servisu
Vždycky si najdi recenze třeba na notebook.cz nebo světhardware.cz (ten silák co tam píše recenze prohne snad každej displej ). Prostě si dej s výběrem na čas, sš ti začne až za dlouho a ten notebook máš během dvou dnů doma...
Jinak osobně tomu novému MSI nevěřím už jen proto že prakticky v každém tématu ho někdo někomu cpe, aniž by ho měl vyzkoušený
Jak jsem ti psal, největší váhu přikládej radám moderátorů
Jinak já osobně bych se spokojil s nějakou průměrnou grafikou (i tak si na ní určitě zahraješ, oželíš aa, speciální stínování... a frčíš jak za mlada) a investoval spíš do kvality nebo servisu
Vždycky si najdi recenze třeba na notebook.cz nebo světhardware.cz (ten silák co tam píše recenze prohne snad každej displej ). Prostě si dej s výběrem na čas, sš ti začne až za dlouho a ten notebook máš během dvou dnů doma...
Re: ...
roman2277 píše:A ten druhý se brutálně zahřívá.dennykr píše:Zůžil jsem výběr:) Je to tu celkem těžký, každej radí dobře, ale součastně s tim shazuje toho druhýho:D takže mám poslední dilema:D
co máš na mysli tim brutálně zahřívá? (:
Zpět na „Jaký vybrat notebook“