Ahoj, mám dilema s výběrem notebooku a proto se obracím na zdejší odborníky. Jako nejžhavější kandidáty pro mou potřebu jsem vybral MSU GX720 a ASUS N70SV. Grafické karty jsou výkonem asi přibližně stejné. Ale mě by zajímalo jestli má cenu z pohledu ASUSu investovat těch cca 5000 Kč do lepčejšího procesoru a možná i zpracování notebooku. Nebráním se ale i návrhům notebooků úplně jiných.
Děkuji za pomoc.
MSI GX720 nebo ASUS N70SV
Neinvestoval bych ani do jednoho.Za stejnou cenu cca 26k můžeš koupit Sony Vaio FW 41 s 4650tkou taky.Takže MSIčko je výkonem zcela mimo hru a Asus je zase podstatně dražší.Navíc Vaio má velmi dobré LCDčko,klávesnici a je bytelně zpracován.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
mam stejny nazor.
vaio FW ma na mulimedial dost slusne zpracovani (zakladna sice plast, ale vyztuzene viko)
dobry displej
vykon tam tez je
na klavesnici se dobre pise
kolem teto ceny bych sel urcite do nej
vaio FW ma na mulimedial dost slusne zpracovani (zakladna sice plast, ale vyztuzene viko)
dobry displej
vykon tam tez je
na klavesnici se dobre pise
kolem teto ceny bych sel urcite do nej
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
no nejlepsi bude, dkyz sepises pozadavky...
kdyz vidim, ze se nejprve orientujes hl. podle grafiky, domyslim si automaticky, ze na tom chces hlavne hrat hry...
kdyz vidim, ze se nejprve orientujes hl. podle grafiky, domyslim si automaticky, ze na tom chces hlavne hrat hry...
kazdy velky byk byl jednou tele
Tak v tomto případě je vhodný ten Asus.CPU na 2.53 je dostatečné,LCDčko je výborné s LED a NV 130tka taky něco utáhne.Sice 4650tka je výkonnější,ale i tak je tato karta solidní na většinu moderních her.(výkonem na úrovni 9700GT)wyre píše:Jenomže pro mě je důležitý výkon i ze strany procesoru, protože na něm hodlám rýsovat + případný následný rendr a 17 s WSXGA se mi taky zdá lepší.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
myslim ze tenhle splnuje tve pozadavky http://www.mironet.cz/toshiba-satellite ... p+dp94069/
Ta Toshiba není špatná,ale oproti Asusu má menší rozlišení LCD(není ani podsvícen LED) a má i pomalejší CPU.Navíc má i menší HDD.Jediné plus je výkonnější GK.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“