ARMA 2
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
panove tak musim konstatovat ze SOLITARY mel pravdu hra je pro me zklamani teda zatim to DEMO jedine co hodnotim pozitivne je soundtrack... Tak to vidim ze pockam jeste naplnou a na OFP2
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Bohuzel uz i Arma1 stala za prd... nudne mise a nezazivny pribeh, ktery az ke konci zaujal, ale v tu chvili hra zkoncila (cimz zrejme mela naladit hrace na datadisk). Operace Flashpoint zustava zazitkove nepokorena.
Tziky: Co se stale snazis dokazat? Nastav si nejvyssi detaily (tim myslim i maximalni dohled -> 10km, nebo neco tomuto dohledu blizkeho) a uvidis, ze to nejnarocnejsi je. Pokud tam ma clovek dohled 1-2km, tak to tak narocne nebude, ale taky budes mit kolem sebe mlhu, jelikoz 1-2km je pomerne blizke okoli.
Tziky: Co se stale snazis dokazat? Nastav si nejvyssi detaily (tim myslim i maximalni dohled -> 10km, nebo neco tomuto dohledu blizkeho) a uvidis, ze to nejnarocnejsi je. Pokud tam ma clovek dohled 1-2km, tak to tak narocne nebude, ale taky budes mit kolem sebe mlhu, jelikoz 1-2km je pomerne blizke okoli.
Nenarazim a rekl jsem ze nevim jaky byl dohled,to bych vestil z koule,jen jsem konstatoval ze sla plynule na nastaveni ktere jsem uvadel,ale fakt je ze zadne mlhy jsem si nevsiml,nebo jsem uplne slepej,ale fakt jsem mlhu nevidel,jinak ta hra jako takova je vazne nuda,proto uninst a delete image,uz to nemuzu zkusit,ale jak jsem se tesil tak nasledovalo zklamani,zlatej flash point...
MSI GT735
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
co do narocnosti tak to bude asi zatim nejnarocnejsi a rekl bych ze se to muze merit se stalkerem CS (narocnosti) ale jinak nevim je to takove hrozne tezkopadne myslel jsem si ze ot je tim FPS jako to frci sem a tam ale i kdyz jsem se dostalval na hodnoty k 100FPS pri low tak jsem zjistil ze je to hrou takze asi pockame na OFP2 ktery tu bude taky brzo
-
- píše často
OFP 2 tu zas až tak brzo nebude, a začínám mít strach že to taky už nebude ončo ... ale uvidíme
Jinak souhlas s tím že Arma I byla docela nudná, II už je na tom trošku líp ale zase aby to nějak vypadalo tak už se to pak seká a to už taky není ono
Jestli zklame aji OFP 2 tak už se pak jenom modlit v pořádně propracovanou mafii ale jinak už dobrý hry moc nevycházijou
Jinak souhlas s tím že Arma I byla docela nudná, II už je na tom trošku líp ale zase aby to nějak vypadalo tak už se to pak seká a to už taky není ono
Jestli zklame aji OFP 2 tak už se pak jenom modlit v pořádně propracovanou mafii ale jinak už dobrý hry moc nevycházijou
Ja teda hodnotim pouze originalni kampan v Arme. Nepochybuju, ze modarska komunita vytvorila mnohem lepsi kampane, ale o to jsem se nezajimal, protoze nebyl moc cas. Ta hra samotna ma velky potencial, jen ten pribeh a mise v kampani byli odflaknute. Az na boj s vrtulnikem, ten nejakym divnym zpusobem zkurvili... to zamerovani bylo funkcni tak z jedne ctvrtiny a to jak vas obycejne tanky ustrileli kulomety bylo taky podivny. Clovek se vic bal T-72 nez Shilky.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
ja prave nehodnotim kampane protoze to se vzdy uz nejak dodela respektive vyjdou mody atd... o coz do dnes v OFP neni nouze horsi je samotny engine a ten tank vs vrtulnik no to je pravda ale i tak jako by mel ten tank navrch kdyby se dostal na dostrel
Ja tam mel prave strasny problem s tim ty tanky zamirit pokud byli nekde v terenu. Jasne jsem ho pred sebou videl, mackal jsem TAB pro prepinani cilu, a nic... tak jsem zkusil zamirit kliknutim (horko tezko jsem na nej namiril zamerovacem) a klikam jak blazen a ono nic. A takhle kdyz mas v poli asi 6x T-72, kde z toho 5 nejde zamerit a vsechny na tebe strileji...
Jinak engine se mi libil, on je to vsechno v podstate jen vylepsovanej engine z puvodniho Flashpointa. Flashpoint -> ArmA -> ArmA2
Jinak engine se mi libil, on je to vsechno v podstate jen vylepsovanej engine z puvodniho Flashpointa. Flashpoint -> ArmA -> ArmA2
Tak já si s ARMOU II ani neprdnu. Na střední detajli mám kolem 18 fps a když to dám na nejmenší tak to i původní flashpoint vypadá líp... Takže pro mě je tahle hra taky špatně optimalizovaná. Snad mi pude OPF2. Jinak souhlasim s tim, že OPF1 má lepší atmosféru.
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64
Aj ja som skusal tuto hru na mojom nb. Na medium/low detailoch rozlisenie smiesnych 1024*640, dohlad 1km som mal pocas druhej misie fps od 12 do 25, vacsinou okolo 20fps. Hratelne je to tak akurat na najnizsich detailoch a nizkom rozliseni, cize nic moc
Acer Aspire 5930G - C2D P7350@2GHz,FSB 1066MHz,GeForce 9600M GT, 3GB DDR2
včera jsem to na chvilku zkoušel, fakt brutání nároky na hw. gta 4 mi tedy šlo daleko líp i vypadalo daleko líp. na nativní rozlišení okolo 7fps, pak jsem jen snižoval detaily nad nastavením rozlišení až na nejnižší bylo okolo 18fps, což už bylo docela fajn, ale vypadalo to dost srandovně . zkusím si s tím pohrát, ale moc tomu nevěřím, ani že to bude hra pro mně, protože když jsem přišel k druhé vesničce, tak mě odněkud někdo zastřelil. demo jsem hrál ve windows 7 64 bit a při nižším rozlišení zase zůstavají černé okraje, na gf8400gs, 2.5 ram, 1.9turion x2
http://picasaweb.google.cz/bretakral/Ar ... directlink obrázky
http://picasaweb.google.cz/bretakral/Ar ... directlink obrázky
Acer Aspire One d150
HP Pav DV6655EC s 2.5gb ram, 320gb hdd, gf 8400gs
HP Pav DV6655EC s 2.5gb ram, 320gb hdd, gf 8400gs