Crabik píše:RICO66: Ale je tam rozdil s biosem 105B a throttle na 50% mi to jeste nespustilo vetracek na plne otacky, porad to bezi jen na ty mirne (a mam to nastavene uz asi pul dne), kdyz jsem to predtim posunul na 75%, tak mi to hucelo i naplno. V tuhle chvili mam teplotu kolem 47°C, pricemz kriticka pro spusteni naplno je kolem 55°C.
no ja throttling nepouzivam vubec a taky mi nespina na vyssi otacky... a dost casto se stava, ze nebezi vubec - dostane se pod tech 39°, ikdyz je to take mozna tim, ze jsem si mezi procak a chladic dal jinou pastu, nez tam je od vbi..
ale tomu throttlingu fakt neverim, ja s tim nikdy uspech moc velkej nemel, mam to radsi uplne vypnuty, protoze kdyz jsem ho pouzival, tak jsem na nejnizss takty pri pustenym videu skoro nemoh brouzdat na netu nebo otevirat slozky jak to bylo zpomaleny - samozrejme zalezi na urovni nastaveni, ale vliv na chlazeni to u me nikdy nemelo, akorat mi to zpomalilo system..
EDIT:ted jsem to zkousel na throttling 25%, ktery melo trohu vliv na snizeni teploty(0,6°), ale nedalo se na tom delat, mel jsem pusteny video - naprosto zpomaleny a otvirani slozek trvalo tak pul sekundy..
tech 50 procent by asi trosicku pomohlo, ale porad by to nebylo o 5°, jak bych potreboval
jinak dik, tu 105B nejspis zkusim