Repasovaný notebook (IBM R50p) - zkušenost

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Puppy
guru
Příspěvky: 1888
Registrován: 16 kvě 2006 17:17

Příspěvekod Puppy » 23 kvě 2007 23:35

Mohu se podelit o zkusenosti s usanotebook.cz, mam od nich ThinkPad X31. Na repasovany kus vypada opravdu dobre, klavesnice a panel s indikacnimi LED jsou ocividne uplne nove, neni nijak vyrazne poskrabany ani jinak zniceny. Baterie ma stale vice jak 90% puvodni kapacity (vydrzi az 5 hodin). Displej ma jeden dead pixel a mirne otlaceny trackpoint, jinak zcela bez skrabancu nebo fleku od nespravneho cisteni. V krabici z USA je pribalen "cesky" sitovy kabel k adapteru (je tam i puvodni s americkou zastrckou) a ceske prelepky na klavesnici (tu nastesti vubec nepouzivam). Vsechny rozhrani (USB, LAN, VGA, CompactFlash) jsou funkcni. Instalace Windows na HPA je neposkozena a lze ji zalohovat napriklad na externi USB HDD. Ventilator se temer nespousti, takze predpokladam ze i uvnitr bude vycisteny. Po par dnech provozu zatim zadne problemy (jako zatuhavani, BSOD apod), nicmene jsem provedl update vseho co slo (BIOS, Embedded Controller, drivery ...).

Celkovy dojem za tu cenu je velmi priznivy :)

dub
občas něco napíše
Příspěvky: 4
Registrován: 25 kvě 2007 18:12

R50p od USAnotebook.cz

Příspěvekod dub » 25 kvě 2007 18:29

Tak nevim hoši jestli jsem ho někomu vyfouknul ale stálo to určitě za to. Ten notebook je jak novej a naprosto bez problémů. UXGA rozlišení na 15ti palcovym displeji je fakt lahůdka, za tyhle peníze jsem o něčem takovym dlouho jen snil. A celkovej dojem na tu firmu jen pozitivní, řeknou Vám dopředu i jaká tam je baterka. Koupil jsem si upgrade a starou jsem dostal přídavkem.

Puppy
guru
Příspěvky: 1888
Registrován: 16 kvě 2006 17:17

Příspěvekod Puppy » 25 kvě 2007 18:50

O baterce mi taky tvrdili ze je v dobrem stavu, ale jelikoz jsem jiz zvykly na typicky "ceske jednani", tak jsem si radsi poridil novou. Nicmene meli pravdu, ta puvodni byla opravdu ve velmi dobrem stavu. Celkove jsem z komunikace s nimi mel taky dobry pocit.

Ragnos
občas něco napíše
Příspěvky: 56
Registrován: 30 zář 2006 10:07

Příspěvekod Ragnos » 04 čer 2007 21:49

Sice mozna trocku pozde, ale pridam svou zkusenost.
Dnes jsem si prinesl domu T42p a muzu rict ze je to absolutne dokonalej stroj, kterej nema nejmensi vadu. Kupoval jsem ho na inzerat z annonce, ma jeste roka pul zaruku. A hlavne IPS panel UXGA. Hned jak jsem ho uvidel tak sem vedel ze uz mensi rozliseni nikdy nechci.
Celkova cena 25k. + dostal jsem k tomu druhou baterii do slotu pro mechaniku, brasnu za 5k.
Takze repas muzu jedine doporucit.


Zpět na „Jaký vybrat notebook“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: AnqrnetteWoria a 108 hostů