DELL XPS M1530?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Bobron79
občas něco napíše

DELL XPS M1530?

Příspěvekod Bobron79 » 30 čer 2009 08:16

Zdravim, uz par dnu travim hodiny nad parametry a ruznymi fory a dospel jsem k nazoru, ze bych bral XPS M1530.
Pracuji jako urednik a chci notes pouzivat i pro praci, dale na podzim jdu na vysku a samo ze rad hraju hry (HoMaM V, EVE, L2 a starsi kousky).

Jsem z Ostravy, takze jsem nejdriv kouknul do alfy: zde
Pak jsem si schvalne cvicne vyzkousel oficialni konfigurator na dell.cz a k memu nemilemu prekvapeni z nej vypadla o deset klacku vyssi cena za o neco horsi stroj.

Takze dotaz je jestli na masine z alfy je neco divneho (me se nezda)?
Dal bych chtel vedet jestli se ten dovoz ze zahranici opravdu tak vyplati jak tu mnozi pisete?
Mno a mozna jeste jestli byste mi nedoporucili neco jineho. Ale vic nez 16'' nechci a mozna bych i ozelel trochu vykonu.

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 30 čer 2009 08:37

Cenam v konfigu Dellu vubec never. Udelej si sestavu a zavolej jim a uvidis, ze Ti daji slevu.

Asi bych sel radeji do jineho nb, ta 8600M GT je uz stara grafika.
Jak uz tu bylo receno nekolikrat, v teto cenove relaci bez do Sony FW41
Asus ROG Strix G18

Jeremi
občas něco napíše

Příspěvekod Jeremi » 30 čer 2009 11:54

tiez som za Sony inac ten dell ma 8600GT a myslim ze dell bol jeden s vyrobcov co mali s tymito grafikami problem takze ja by som sa jej asi radsej vyhol
Sony Vaio VGN-FW11L

Zpět na „Jaký vybrat notebook“