Nemuzu si pomoct s doufam, ze to admin nesmazne, ale kontaktoval jsem prodejce na aukru, co nabizi Sony 18.4TFT s grafikou 9600M GT.
Aukce ma nazev: "Předmět: Dotaz na předmět: SONY VAIO VGN-AW21S - Nejvyšší výkon 21 století!!"
Tak mi to nedalo, asi se v praci nudim a napsal jsem mu: "Zdravim, tim nejvykonejsim notebookem myslite pomaly disk se 4200ot, grafikou stredni tridy 9600M GT, se kterou si v nativnim rozliseni nic nezahrajete?
Jinak na notebook bez zaruky docela premrstena cena, kdyz novy se da poridit za 38tis "
A on odepsal: "Dobrý den,
Tak co ztrácíte čas a píšete hloupé odpovědi? Na tomto Vaio funguje např: Crysis ve full hd na nejvyšší detaily a to se VÁM zdá málo?.
Je vidět ,že počítačům vůbec nerozumíte a srkáte nos kam nemáte. PS: Když nechci koupit nepíšu hloupé dotazy o tom co ten ntb umí a nebo neumí. Záruku NTB má.A ztrácíme tu jen čas. "
To uz jsem padal do kolen, tak jsem mu napsal: "> O zaruce v aukci neni ani zminka a jestli tenhle notebook da Crysis ve full hd
> na nejvyssi detaily bez trhani, tak Vam dam klidne 20tis KC Grafika 9600M GT
> ma problem rozjet Crysis v 1280x800 na medium...pri takovem nastaveni ma
> prumerne FPS kolem 22-25 dle konfigurace.
>
> Na mem notebooku Nexon s 9800M GTX SLi jsem hral Crysis na 1920x1200 a high a
> bylo to hratelne jakztakz.
> Nemohl jsem si pomoct a nenapsat Vam a jestli Vam to prijde hloupe, tak vase
> reakce je prinejmensim debilni. Preji hodne stesti. "
A on odepsal jeste lepsi hlasku: "Jojo když máte nahovno grafiku tak to je pak problém to rozjet. Jak říkam na vaio jede crysis ve full hd na max i s 8x ANTIALISINGEM.První větu trošku nechápu. Chtělo by to se asi vrátit do školy. Muzu nahrat video z hry s nastavením jak jsem psal viz nahoře. Vše tam běží bez problémů."
Uz jsem mel malem krece v brise, tak jsem odeslal posledni mail a zatim bez odpovedi: "Ze by nejaky gramaticky prehmat? Ze jsem si nevsiml. Kazdy inteligentni clovek, ktery prodava notebook, tak v inzeratu ci aukci zdurazni, ze je v zaruce, aby zvysil zajem.
Jak jsem psal, asi jste opravdu ubohy chudak, ktery si musi vymyslet, aby byl zajimavy. Ma nabidka porad plati. Sejdeme se v Praze, Vy mi ukazete Vas kouzelnicky notebook jak rozjede bez trhani Crysis ve FullHD s 8x AA a ja Vam dam 20tis Kc. Jinak date Vy penize me....kazdopadne strasne dekuji. Dlouho jsem se lidske pitomosti tak dlouho nezasmal.
PS: Nespletl jste si nahodou Crysis s hrou HL CS 1.6?
Paneboze. Ty 2 Vase maily musim ukazat a preposlat kolegum v praci. Aspirujete na titul "Nejlepsi mail roku". "
//Ghost: presunute
To musite videt :) Sony s 9600M GT a Crysis
To musite videt :) Sony s 9600M GT a Crysis
Asus ROG Strix G18
Presun do ostatne namety, inac moze byt
Odkaz: http://www.aukro.cz/item620944062_sony_ ... oleti.html
A neviem preco mam pocit, ze sa jedna o typka ktoreho nadchla ponuka jedneho Anglicana majuceho SONY Outlet (vypredaje a pod.). Anglican v poslednom case kontaktoval viacero ludi...
Btw, toto ma predajca vo svojom popise:
"Záruka se na zboží neuplatňuje.(Jen vyjímky)"
Dost odvazne vzhladom na u nas platne zakony...
C
Odkaz: http://www.aukro.cz/item620944062_sony_ ... oleti.html
A neviem preco mam pocit, ze sa jedna o typka ktoreho nadchla ponuka jedneho Anglicana majuceho SONY Outlet (vypredaje a pod.). Anglican v poslednom case kontaktoval viacero ludi...
Btw, toto ma predajca vo svojom popise:
"Záruka se na zboží neuplatňuje.(Jen vyjímky)"
Dost odvazne vzhladom na u nas platne zakony...
C
ja chcu pokracovani
to je lepsi nez IT crowd a big bang theory
hmm, ze bych koupil 24 palcove LCD a zacal hrat na notebooku GTA4?
to je lepsi nez IT crowd a big bang theory
hmm, ze bych koupil 24 palcove LCD a zacal hrat na notebooku GTA4?
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
best off téma. Takhle se zasmát ve čtvrtek je fajn
Ten člověk co to prodává má fakt dost. asi mu taky napíšu, třeba mu to dojde, když ho vyhlásí víc lidí
asi mu pošlu tohle: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeF ... 449.0.html
PS: občas mě mrzí že k jednotlivým aukcím nejde přidat komentář, jako třeba ke článku na novinkách.cz
Ten člověk co to prodává má fakt dost. asi mu taky napíšu, třeba mu to dojde, když ho vyhlásí víc lidí
asi mu pošlu tohle: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeF ... 449.0.html
PS: občas mě mrzí že k jednotlivým aukcím nejde přidat komentář, jako třeba ke článku na novinkách.cz
DELL Precision M4500 / Intel Core i7-740QM(1.73GHz,6MB,Quad Core,45W / AntiGlare WLED LCD Panel (1920X1080) / NVIDIA Quadro FX 880M (1024 MB) / 8GB 1333MHz DDR3 / 320GB-7200RPM HDD /Backlit Keyboard / WIN 7 Ultimate (64bit)
...další kujón http://www.aukro.cz/item678138271_vadny ... m_t40.html :
Základní deska je funkční, ale vadná...
Základní deska je funkční, ale vadná...
...další humorista - http://www.aukro.cz/show_item.php?item= ... esl%C3%A1n
namátkou vybráno:
Supervýkonný, tenký, lehký IBM T40...
POZOR BEZPROBLÉMOVÝ CHOD WINDOWS VISTA !!!!
Intel Pentium M centrino (v testech je tento špičkový mobilní procesor Pentium M centrino rychlejší než Pentium 4 3,0Ghz !!!!)
obcas lituju lidi, kteri notebookum moc nerozumi a nahodou zabrouzdaj na aukro...
namátkou vybráno:
Supervýkonný, tenký, lehký IBM T40...
POZOR BEZPROBLÉMOVÝ CHOD WINDOWS VISTA !!!!
Intel Pentium M centrino (v testech je tento špičkový mobilní procesor Pentium M centrino rychlejší než Pentium 4 3,0Ghz !!!!)
obcas lituju lidi, kteri notebookum moc nerozumi a nahodou zabrouzdaj na aukro...
- Chlebovnik
- guru
Takový 1,6Ghz Pentium M je skutečně výkonnější než Pentium 4 M @ 3,0Ghz.
Jinak jednou jsem viděl profesora Tauchena, přišel na přednášku Introduction to English Law, sedle si kousek vedle mě a Vista mu tam běhala svižně, co jsem tak koukal, takže zase takový problém bych v tom neviděl.
Jinak jednou jsem viděl profesora Tauchena, přišel na přednášku Introduction to English Law, sedle si kousek vedle mě a Vista mu tam běhala svižně, co jsem tak koukal, takže zase takový problém bych v tom neviděl.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“