Ahoj
Rozhoduju se mezi pavilion DV7 2030 a HP probook 1710
pavilion se mi moc nelibi jak vypada ..moc kravin zato ma urcita vykonejsi grafiku to je to co mi chybi na probooku a i kdyz sem rikal ze pavilion ma moc ficur tak nektere se mi docema libi jako treba dalkova ovladani...no co na to vy
zalezi mi taky na tom aby to nemelo vadny pixely. s tim mi asi popmuze pani stestena nebo mate nejaky zkusenosti vy
pavilion X probook
Re: pavilion X probook
radovanx píše:Ahoj
Rozhoduju se mezi pavilion DV7 2030 a HP probook 1710 ..
Ja mam ten pavilion dv5 (stejny, ale v 15") a jsem s nim docela spokojenej. Sice je plastovej a musim ho furt lestit, ale ty plasty jsou dost pevny a nikde se neprohybaj a tak. Taky ma oproti Probookum na spodu notebooku perforovani a pristup k vnitrnostem, coz jsem uz kolikrat vyuzil a rozebirat notebook z vrchu, jako je to u ProBooku, to bych fakt nechtel.
Dalkovy ovladani je celkem na nic, u notebooku, to moc nevyuzijes. Leda kdyz ve skole neco prezentuju, tak ho mam v ruce a prepinam tim slidy, ale jinak ho moc nepouzivam. Vyhodou (protoze jsou orientovany na multimedia) je u pavilionu dvojitech vystup na sluchatka, takze se muzete s nekym v aute nebo v autobuse divat na film a kazdej ma svoje sluchatka, to je fajn. Ten muj hreje tak stredne, ani malo, ani moc a hlucnej taky neni. ale to ovladani multimedii pomoci dotykovych tlacitek je dost debilni, zvlast ovladani hlasitosti casto nefunguje tak, jak ma.
Tlacitko na vypnuti touchpadu je super vec a navic je u pavilionu reseno hardwarove. Pro Book podle fotek nema.
ProBook podle me bude levnejsi a s horsi grafikou. Pokud bych se ale mel jeste jednou rozhodovat, sel bych radej do Probooku. Jednak cena, LED podsviceni, delaj se i matny displeje, nektere verze jsou i s FreeDos, takze usetris. Ale pokud to budes prenaset, spis zvol verzi s 15", konretne po delsim zkoumani bych rekl, ze nejlepsi volba bude http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65422 (NA909EA#AKB FreeDos, takze nizsi cena, 8-clankova baterka, displej ale leskly, ATI HD 4330)
Pak je jeste varianta s matnym displejem a 8-clankovou baterkou a to http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65425 , ale ta uz neni s FreeDosem, takze bys musel platit i za system (aktualne +1700 navic).
no taky se k nemu pomalu priklanim i kdyz me vujde draz nez pavilion...alzspon tady ve francii jinak pavilion dv72 rada ma podle me ma stejnej displej 17.3 jako ten probook ale nevim to docela by me to zajimalo treba to nekdo vi...je to pro me docela dulezity jinak le se na pavilionu libi skoro vsechno krome zpracovani plastu kterej je opravdu prisernej a jakejkoliv dotek je na nem videt...to je uplne mimo si myslim ...jeste je takovej rozdil grafika ATI 4330 co ma probook a 4560 na pavilionu
probook
No urcite chci 17 obrazovku kterou byste si vybraly na grafiku matnou nebo lesklou ??? diky
jasne ze to nikdy nebude dokonaly...
Vazne nevim jestly mam jit do probooku kterej vypada ze by se na nem dalo docela dobre pracovat nebo do pavilionu kterej ma o neco lepsi vykon
jasne ze to nikdy nebude dokonaly...
Vazne nevim jestly mam jit do probooku kterej vypada ze by se na nem dalo docela dobre pracovat nebo do pavilionu kterej ma o neco lepsi vykon
radovanx píše:me vujde draz nez pavilion...alzspon tady ve francii
Jestli jsi ve Francii a budes tam kupovat ntb, tak si urcite over, jak je to se zarukou. U pavilionu ti klidne muze platit jen ve Francii, takze kdyz prijedes do CR, tak ti ho tu nikdo (v zaruce) neopravi.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
to by me tak moc nevadilo do francie se dostanu ...ale nevim proste jakej si mam vybrat moji kandidati sou bud Probook 17 s nebo pavilion dv7 2030
prevazne ho budu pouzivat jako domaci stanici ale nejaky to prenaseni prevazeni jako treba francie cr o taky ceka
chtel bych na nem delat v photoshopu ilustrator stranky ale taky se kouknout na film nebo na televizi pres usb poslechnout hudbu
zahrat i nejakou hru kdyz na to prijde
chtel sem se zeptat co si muslite je lepsi na praci s grafikou matna nebo leskla obrazovka diky
prevazne ho budu pouzivat jako domaci stanici ale nejaky to prenaseni prevazeni jako treba francie cr o taky ceka
chtel bych na nem delat v photoshopu ilustrator stranky ale taky se kouknout na film nebo na televizi pres usb poslechnout hudbu
zahrat i nejakou hru kdyz na to prijde
chtel sem se zeptat co si muslite je lepsi na praci s grafikou matna nebo leskla obrazovka diky
http://www.3suisses.fr/FrontOfficePorta ... or=AL-4931
koukal sem se jeste na tuhle radu mate nejake zkusenosti s packard bell ?? nekdo diky
koukal sem se jeste na tuhle radu mate nejake zkusenosti s packard bell ?? nekdo diky
Zpět na „Jaký vybrat notebook“