Koupě prvního NTB - cena do 24000 Kč
Do toho SONYho bych šel bez váhání, ale finance mi na něj nevystačí. Nejde o to, že šetřím, ale prostě více nemám. Původně jsem chtěl NTB do 22K, ale rozšířil jsem to na 24K.
Co říkáte na tento Acer Aspire 8730G-644G50MN?
Pro mě je nyní ideální kandidát ke koupi. Smířil jsem se s tím, že nedostanu to, co bych rád. Musím se uskromnit...
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P7 ... 4B8D6.html
Co říkáte na tento Acer Aspire 8730G-644G50MN?
Pro mě je nyní ideální kandidát ke koupi. Smířil jsem se s tím, že nedostanu to, co bych rád. Musím se uskromnit...
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P7 ... 4B8D6.html
- Chlebovnik
- guru
Baky.21 píše:s tím, že NTB budu často přenášet.
Baky.21 píše:Co říkáte na tento Acer Aspire 8730G-644G50MN?
Pro mě je nyní ideální kandidát ke koupi.
Protiřečíš si. 18.4" notebook, co má 5 kg na přenášení opravdu nebude to pravé ořechové.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Nijak jsem to nesledoval, ale nebylo by lepší aby si koupil nějaký osvědčený notebook? Přeci jenom kupovat novinku, co ještě ani není na trhu mi přijde docela o hubu....
O mé averzi k MSI nemluvě
Doporučuju ti se řídit alfah4nsovou radou a koupit to sony nebo acer tm, na HD3650 si v pohodě zahraješ, odhaduju že i ty hry co přijdou, když si pohraješ s nastavením
Doporučuju ti se řídit alfah4nsovou radou a koupit to sony nebo acer tm, na HD3650 si v pohodě zahraješ, odhaduju že i ty hry co přijdou, když si pohraješ s nastavením
-
- píše často
Nevím jak ´Ty,ale jám jsem s řadou GT MAX spokojen.Po 7 měsících používání jako nový.Idaho píše:Nijak jsem to nesledoval, ale nebylo by lepší aby si koupil nějaký osvědčený notebook? Přeci jenom kupovat novinku, co ještě ani není na trhu mi přijde docela o hubu....
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Na 4650tce zcela jistě.Bez obav.Stanley.ro píše:Nechci zakládat nové zbytené téma, jen když se tu tak bavíte o te fw41, vím že je to trošku offtopic, ale myslíte že na té 4650 rozjedu mafiu 2 (vím že ještě nejsou požadavky), ale odhaduju že to bude podobný jak gta iv ?...nechci book vybírat podle her ale to sony mě láká
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
roman2277 píše:Nevím jak ´Ty,ale jám jsem s řadou GT MAX spokojen.Po 7 měsících používání jako nový.Idaho píše:Nijak jsem to nesledoval, ale nebylo by lepší aby si koupil nějaký osvědčený notebook? Přeci jenom kupovat novinku, co ještě ani není na trhu mi přijde docela o hubu....
Však píšu že jsem to nesledoval, tak nevím jestli to je už na nějaké zaběhnuté nebo nové konstrukce
alfah4ns píše:vaio fw41 klidne doporucim....na tom vaiu s HD4950 ddr3.....
HD4950? To je nějaká novinka, ne?
K věci, já se rozhoduji mezi Toshibou Satelite P300-225 a tímto Vaiem. Dost mě od něho odrazuje procesor, protože ho chci mít na hry, tak se ptám, jak je na tom se spracováním, přehříváním, jestli má cenu ho kupovat i za cenu mnohem horšího procesoru.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“