pasivní chladící podložka TK

Diskuse o veškerém příslušenství. Brašny, externí disky, přídanvé karty, WiFi atp.
medvidek
občas něco napíše

pasivní chladící podložka TK

Příspěvekod medvidek » 03 črc 2009 23:38

zdravim, naivně jsem zakoupil http://www.alza.cz/chladici-podlozka-po ... d76151.htm s tím že mi sniží teplotu ntb... bohužel se tak nestává a tak lituji své koupě ale ne až tak ůplně.. využívám jí jako podložku na zádá a na tělo před spaním, v těcho vedrech je to velice příjemné a stačí to než člověk usne xD .. dotaz : může se dávat do lednice či mrazáku? jde mi o to aby zase co nejrychleji zkrystalizovala a zase chladila.. popř neporušim tim záruku.. coož je mi asi jedno ale reklamace a vrácení peněz bych uvítal :D .. díky (:

Gragagrogog
píše často

Příspěvekod Gragagrogog » 04 črc 2009 08:08

Taky bych potřeboval nejakou podložku(nic s větrákem, jen aby mi do notesu nelítalo peří :D ) do postele, takže řikáš, že tahle je dobrá ? Dá se použít i třeba jako polštář ?

medvidek
občas něco napíše

Příspěvekod medvidek » 04 črc 2009 11:31

no moje hp má nasávání zespoda takže když tam mam tu podložku tak prostě .. je mi k ničemu fakt na ní jen ležím aby mí chladila záda jeslti chceš tak ti jí za rozumnou cenu prodam je cca 16dní stará jinak bych jí psolal alze zpátky a chtěl bych zpátky peníze...

edit C: Defresh 2

Zpět na „Příslušenství“