MSI GT627
Prima. Jsem rad ze mas GT627. Muzes sem napsat prubeh teplot (a jak je hlucnej) z programu GPU-Z kdyz hrajes neco narocnejsiho? To by me vazne moc zajimalo. Diky
MacBook 2.2 GHz Intel Core 2 Duo, 4GB 667 MHz SDRAM, 320 GB HDD; FS Amilo Pi1556 (upravene chlazeni ale jsem stejne zvedav kdy odejde nadobro ; Cekam na novy MacBook Pro a prozatim to vypada na Asus G73JH
tam ho ale jeste nemaji na sklade, nebo jo? V tom pripade by me zajimalo jestli uz je GT729 s ATI 4850
MacBook 2.2 GHz Intel Core 2 Duo, 4GB 667 MHz SDRAM, 320 GB HDD; FS Amilo Pi1556 (upravene chlazeni ale jsem stejne zvedav kdy odejde nadobro ; Cekam na novy MacBook Pro a prozatim to vypada na Asus G73JH
Vyborne, to je vynikajici zprava. Ted uz jenom kdo je ma a jake jsou s nima zkusenosti. Kdy myslis ze budes mit cas otestovat GT627? A prosim nezapomen na ty teploty GK pri hrani (GPU-Z na pozadi) a pak treba napsat nejvyssi teploty a za jak dlouho jsi je dosahl. Fakt by mi to pomohlo. Chtel bych jit do GT627, GX623 a nebo tu GT729. Jeste nejsem rozhodnutej, cekam na zkusenosti uzivatelu. (Jsem ted stejne mimo CR takze budu kupovat az v srpnu) Jeste jednou diky.
Prima. Diky moc. Kdybys mel cas ho i vyfotit a postnout nejaky fotky tak by to bylo prima. Mej se a diky za pomoc a cas co do toho investujes.
Mimochodem tobe se libi pribehy o mumincich?
Mimochodem tobe se libi pribehy o mumincich?
shnrutí
taaaakže teploty
zátěž(hraní her): CPU 60stupňů, GPU 74stupňů, HDD 39stupňů
klid: CPU 48stupňů, GPU 54stupňů, HDD 35stupňů
Jinak ani po delším používání sem si nevšiml prohýbání klávesnice jak si nekteří stěžují takže už ho asi odstranili.
Systém používám Vista ultimate 64bit a všechno funguje jak má bez jedninýho problému...
Docela mínus mi příde že to má jenom 2x USB port a poměrně velkej síťovej adaptér-doufám že seženu nejakej menší
Příslušenství k tomu je jako u gx620 tzn. batoh, myš, hra+takový to ostatní harampádí.
výdrž na baterky jsem eště nezkoumal ale přes 2:30 hod. to vydrží určitě...
Menši fotogalerie zde : http://mumajz.rajce.idnes.cz/ntb/ jinak na jedné fotce je označeno cosi u čeho by mě zajímala funkce (napadnul mě konektor pro externí anténu wi-fi) toť zatím vše kdyby vás někoho něco zajímalo jen se ptejte jo a ty pohadky sou super
zátěž(hraní her): CPU 60stupňů, GPU 74stupňů, HDD 39stupňů
klid: CPU 48stupňů, GPU 54stupňů, HDD 35stupňů
Jinak ani po delším používání sem si nevšiml prohýbání klávesnice jak si nekteří stěžují takže už ho asi odstranili.
Systém používám Vista ultimate 64bit a všechno funguje jak má bez jedninýho problému...
Docela mínus mi příde že to má jenom 2x USB port a poměrně velkej síťovej adaptér-doufám že seženu nejakej menší
Příslušenství k tomu je jako u gx620 tzn. batoh, myš, hra+takový to ostatní harampádí.
výdrž na baterky jsem eště nezkoumal ale přes 2:30 hod. to vydrží určitě...
Menši fotogalerie zde : http://mumajz.rajce.idnes.cz/ntb/ jinak na jedné fotce je označeno cosi u čeho by mě zajímala funkce (napadnul mě konektor pro externí anténu wi-fi) toť zatím vše kdyby vás někoho něco zajímalo jen se ptejte jo a ty pohadky sou super
Naposledy upravil(a) muminek dne 03 črc 2009 20:35, celkem upraveno 1 x.
Diky za rychlost. Jen dotaz. Ta teplota pri zatezi je kdyz jsi vyskocil ze hry a odecetl hodnotu a nebo kdyz hrajes? (promin jestli te ta otazka urazila, ale to vis lidi jsou ruzny a z tabulek neodecitaj).
Ten konektor je podle me na antenu digitalni televize, ale ten modul v notebooku neni nainstalovany, proste je to obecny case. 2 USB vazne nic moc a ses si jistej? Neni tam treba eSata a USB kombinovanej?
Tesim se na 3D Mark.
Zdravim. Vypada to jako prima masinka.
Ten konektor je podle me na antenu digitalni televize, ale ten modul v notebooku neni nainstalovany, proste je to obecny case. 2 USB vazne nic moc a ses si jistej? Neni tam treba eSata a USB kombinovanej?
Tesim se na 3D Mark.
Zdravim. Vypada to jako prima masinka.
Dotaz na Procesor
Ahoj je dobrý procesor u msi gx623???Jestli to utáhné gta4 na střední detaily.Díky za odpověď budu si ho kupovat tu ten měsíc tak pak se taky napíšu co jak tam jde a na jaké detaily.ju díky za odpověď
-
- občas něco napíše