Softwarove "zprehazeni" klaves

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
supakov
občas něco napíše

Softwarove "zprehazeni" klaves

Příspěvekod supakov » 02 srp 2006 00:05

Prechazim na jinou znacku notebooku a mam problem s jinymi umistenimi klaves HOME, END, PgUP a PgDOWN.
Byl jsem zvykly ze starsiho Aceru mit PgUP a PgDown misto klaves nad sipkami vpravo a vlevo a po stisknuti FN klavesy misto nich bylo PgUP a PgDOWN.
Takto se pti trose cviku dalo bez pouziti mysi velmi rychle pracovat s odstavci temer poslepu, coz se mi pri caste praci s textem opravdu hodilo.
Na novem booku jsou ale vsechny 4 klavesy pod sebou, na coz jsem si zatim nezvykl.

Meexistuje nejaka utilitka, nebo driver, kde by se daly "zprehazet" klavesy, nejlepe i s prihlednutim k FN+key klavesam...

ivo261as
občas něco napíše

Příspěvekod ivo261as » 25 kvě 2007 00:25

no neviem,..skús google :wink:
Acer Aspire 1642 ZWLMi, Intel Centrino 1,7 GHz 2 MB L2 cache, 512 MB DDR2

Shal
píše často

Re: Softwarove "zprehazeni" klaves

Příspěvekod Shal » 25 kvě 2007 13:00

supakov píše:Prechazim na jinou znacku notebooku a mam problem s jinymi umistenimi klaves HOME, END, PgUP a PgDOWN.
Byl jsem zvykly ze starsiho Aceru mit PgUP a PgDown misto klaves nad sipkami vpravo a vlevo a po stisknuti FN klavesy misto nich bylo PgUP a PgDOWN.
Takto se pti trose cviku dalo bez pouziti mysi velmi rychle pracovat s odstavci temer poslepu, coz se mi pri caste praci s textem opravdu hodilo.
Na novem booku jsou ale vsechny 4 klavesy pod sebou, na coz jsem si zatim nezvykl.

Meexistuje nejaka utilitka, nebo driver, kde by se daly "zprehazet" klavesy, nejlepe i s prihlednutim k FN+key klavesam...

U mého starého naťasu bylo to samé. Prostě ideální design. Nevím, proč to teďka tak pokazili.

Zpět na „Hardware“