Jeden systém je předinstalován, druhý je na CD/DVD přiložen (předinstaluješ ho sám). Recovery si můžeš udělat sám i k předinstalovanému systému např. ihned po prvním spuštění (nedoporučuju se ihned předinstalovaného systému zbavit bez zálohy). Použij případně vyhledávání (Start - Všechny programy - ThinkVantage - Create Recovery Media).
děkuji všem za objasnění s tím OS. Ještě jeden takový malý dotaz, bude možné nainstalovat systém z vlastního media s použitím seriových čísel, které dostanu s notebookem? Budu chtít provést vlastní čistou instalaci systému.
Zdravím, vlastním R400 (4500MHD) a rád bych jej připojil k 1080p televizoru. Co k tomu je potřeba?
Přes VGA mi neprojde větší rozlišení než 1280x768, takže tudy cesta nevede.
Na DVI potřebuju dok. stanici. (jaký typ je kompatibilní s R400?)
Přes DVI na dokině jde z notebooku vytáhnout 1080p obraz? Ptám se proto, jestli intel. grafika nemá nějaké omezení.
Potřebuju poradit, mám problém s On-screen displejem na R400. Nastavím si písmo, velikost, fade. Pak když to zkusim tak se sice stav objeví, ale je to strašně nízko pod hlavním panelem, takže to neni skoro vůbec vidět. Nedá se to nějak posunout nahoru ?
Neni mi jasna jedna vec u R500 a to ze vlastne bude mozne upgradovat na windows 7.
Notebook mam zakoupenyted, takze na upgrade narok mam.
https://www.lenovo.com/us/en/windows7/ tady vyplnim nejakou zadanku a co mi lenovo posle? Recovery DVD s Winndows 7?
Pak mi neni jasna jeste dalsi vec, pokud si nekdo, kdo ma notebook uz dele sezene Windows 7 recovery dvd, tak mu vlastne pujdou nahrat bez problemu a nemusi resit seriaky, ma pak take tento system legalne?
Diky
No prijde mi teda zbytecne zadat na lenovo strankach o upgrade na windows 7, kde dostanu poze instalacni DVD windows. To si ho sezenu nekde jinde a mam to zadarmo - predpokladam, ze budu muset ale kontaktovat microsoft.